Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Danla Bilic'ten 'evlilik' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Ünlü Youtuber Danla Bilic, 'Tatlıcı' sevgilisi Berat Demir ile yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

        2

        "SİZE ANLATACAKLARIM VAR"

        Teoman ile birlikte tatil yapmak için Tulum'a giden Bilic, önceki gün soluğu Miami'de aldı. Mağazaları dolaşırken çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan Danla Bilic, "Size anlatacaklarım var ama biraz daha sabır..." ifadelerini kullandı.

        3

        "EVLENDİN Mİ?"

        Paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandıran Bilic'in gönderisine şarkıcı Demet Akalın'dan ilginç bir yorum geldi. Akalın, Danla Bilic'e "Evlendin mi?" diye sordu. Bilic, ünlü şarkıcının yorumuna, "Yok Yok" yanıtını verdi.

        4

        "EVLENMEK İÇİN ÇOK GENCİM"

        Daha sonra bir açıklama daha yapan 26 yaşındaki ünlü YouTuber, "Evlenmedim. Evlilik için çok diri ve gencim" ifadelerini kullandı.

        5

        AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

        Öte yandan Danla Bilic, Poyraz Teoman ile aşk yaşadığını şubat ayında sosyal medya hesabından yayınladığı bu kareyle ilan etmişti.

        6

        Ankara'da yaşayan Poyraz Teoman, TED Ankara Koleji'nde lise eğitimini tamamladı. Ardından Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu.

        7

        "ÇOK PARA KAZANMIYORUM"

        Danla Bilic, geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın programına konuk olmuştu.

        "Hiçbir zaman arkadaş çevreme çok fazla Youtuber ya da Blogger almamaya çalıştım." diyen Bilic, sanıldığı kadar para kazanmadığını dile getirmişti.

        Bilic, "Ben 'yatarak para kazanıyorsunuz' sözünü hiç anlamıyorum. E öyleyse buyur sen de yap. Niye duruyorsun? Ayrıca öyle sanıldığı kadar çok para da kazanmıyoruz." demişti.

        8

        Yemek yemeği çok sevdiği söyleyen Bilic, "Mide ameliyatından çıktığım zaman aç değilim ama canım mantı yemek istedi ama iki çatal yiyebiliyorsun. O mantıyı yiyemediğim için sinir krizi geçirdim" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        DÖRT KEZ ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

        İki sene önce geçirdiği mide ameliyatının ardından kilolarından kurtulan sosyal medya fenomeni ve YouTuber Danla Bilic, dört kez estetik operasyon geçirdiğini açıklamıştı.

        Bilic, "Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'Öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım!' diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ