Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Deep Turkish Web kimdir? Erdi ve Emre Kızgır kardeşler kimdir?

        YouTube‘da yaklaşık840 binaboneliDeepTurkish Webadlı kanalın sahipleri olarak bilinenEmreveErdi Kızgır kardeşler, 26 ilde düzenlenen dev operasyon kapsamında gözaltına alındı. Youtube'da yayınladıkları videolarla büyük kitlelere ulaşan ikili mizah amaçlı videolar paylaşıyorlar.Peki, Deep Turkish Web olarak bilinen Erdi ve Emre Kızgır kardeşler kimdir?

        DEEP TURKİSH WEB KANALININ SAHİPLERİ KİMDİR?

        Erdi Kızgır tarafından20 Nisan 2016tarihindeFacebook’da mizah sayfası olarak kurulanDeep Turkish Web,ürettiğimizah içerikleriyle hem Facebook’da hem de son zamanların yükselen mecrasıYoutube’da ön plana çıkmayı başardı.

        REKLAM

        İkilinin, 2016 yılında açtıkları Youtube kanalında komik skeçler, ünlü dizilerin birer dakikalık parodileri yayınlanıyor. Kendilerine has mizah anlayışı bulunan Emre ve Erdi Kızgır kısa süredeYoutube ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında büyük kitlelere ulaşmışlardır.

        2017yılındaEmre Kızgır’ın da ekibe katılmasıyla birlikte ‘Müptezel Samet ve Yılan Serdar’ın uyuşturucuyla dolup taşan semt hayatlarını performatif bir şekilde canlandıran Kızgır kardeşlerin,YouTube‘da toplamda841.231abonesi bulunuyor.

        .png
        .png

        ERDİ VE EMRE KIZGIR NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

        Beşiktaş Ulus Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında ünlü youtuber kardeşler Emre ve Emir K. gözaltına alındı. İki kardeşin sahibi oldukları youtube kanalında 840 bin takipçisinin olduğu ve gençleri uyuşturucu madde kullanımına özendiren bir çok video paylaşımında bulundukları iddia edildi. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramaların ardından gözaltına alınan Emir ve Erdi K. kardeşler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüler.

        YOUTUBER KARDEŞLER: İÇERİKLER TAMAMEN MİZAH AMAÇLI!

        Youtuber kardeşlerin kanallarıyla ilgili yaptıkları açıklamada kullandıkları ifadeler ise şöyle; Bu kanaldaki içerikler tamamen mizah amaçlıdır. Kanaldaki içerikte bulunan kişi ve kurumların gerçek hayatla ilgisi yoktur. Hayal ürünüdür.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ