Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli: Covid-19 gitti! - Magazin haberleri
        1

        Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Haberi Instagram'dan duyuran ve aynı ortamda bulunduğu kişileri test yaptırmaları konusunda uyaran Samyeli, virüsü yendi.

        2

        "KARANTİNAM BİTTİ"

        Sosyal medya hesabından açıklama yapan Samyeli, "Covid gitti, karantinam bitti. Benimle ilgilenen tüm sevdiklerime teşekkür ederim. Çok özel bir buluşmayla ilk misafirimi ağırladım. Aileen bizimle çalışmaya geldiğinde Deren 5 yaşındaydı. Tam 14 yıl çocuklarıma ikinci bir anne, bana kardeş oldu. Ne zamandır görmüyordum, anılar canlandı, gözler doldu. Sevgi ne güzel şey. Canım Aileen" ifadelerini kullandı.

        3

        "AYNI ORTAMDA BULUNDUĞUM KİŞİLER TEST YAPTIRSIN"

        Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından temasta bulunduğu kişileri uyarmayı ihmal etmeyen Samyeli, "Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum. Yine de bir şekilde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, aynı ortamda bulunduğum kişiler lütfen hemen test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "TEŞEKKÜR ETTİ"

        49 yaşındaki Defne Samyeli, ayrıca, "Benimle hızlı şekilde ilgilenen sağlık çalışanlarına ve hemen iletişime geçip, bundan sonraki süreçle ilgili beni bilgilendiren Sağlık Bakanlığı yetkililerine sonsuz teşekkürler" demişti.

        5

        "20 YAŞINDA DURMADIĞIMA EMİNİM"

        Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Samyeli kendisine gelen, "20 yaşında gibi" yorumlarına, "20 yaşında durmadığıma eminim. Yorumlar mutlu ediyor. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum." açıklamasında bulunmuştu.

        6

        "AŞKTAN VE YALNIZLIKTAN KORKMUYORUM"

        Aşk hayatıyla ilgili konuşan ünlü isim, "Şu an hayatımda kimse yok. Aşktan ve yalnızlıktan korkmuyorum. Çünkü o kadar güzel arkadaşlıklarım var ki yalnız olduğumu düşünmüyorum. Bundan sonra ömrümü geçireceğim bir partner olabilir de olmayabilir de... Ben hepsine hazırlıklıyım" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ