Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Son dakika: Dehşete düşüren takip! Taksici iki kadına kabusu yaşattı

        Kadıköy’de arkadaşlarına giden Yıldız S. 30 Aralık’ta başka bir arkadaşıyla saat 03.00 sıralarında evine dönmek için yola çıktı.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre iki kadın araçla seyir halindeyken peşlerine bir ticari taksi takıldı.

        Taksici E-5 üzerinde bir süre takip ettiği araca arkadan çarptı. Çevrenin ıssız olması sebebiyle durmaktan korkan Yıldız S. ve arkadaşı yollarına devam etti. Taksicinin takip ettiğini gören iki kadın gaza basarak çığlıklar içerisinde hızlandı. Göztepe’ye doğru sapan araca taksi sürücüsü bir kez daha çarptı.

        REKLAM

        120 KİLOMETRE HIZLA GİDERKEN 4 KEZ ÇARPTI

        Ne yapacaklarını şaşıran kadınlar, polisi ararken, gözü dönmüş taksici 100-120 kilometre hızla ilerlerken, öndeki araca 4 kez daha çarptı.

        POLİS DURUMU FARK ETTİ

        Çarpma sırasında Fahrettin Kerim Gökay Caddesi’nde devriye görevi yapan polis ekibi durumu fark etti. Hemen harekete geçen ekipler, aracın peşinde düştü. Polisi gören taksici kaçarken, Yıldız S. ve arkadaşı dakikalarca süren kovalamacadan, polis ekiplerinin durumu fark etmesi sayesinde kurtuldu.

        POLİS ŞÜPHELİYİ TESPİT ETTİ

        Yıldız S. yaşadıkları şoku sosyal medyada da paylaşarak, korku dolu anları anlattı. İstanbul Polisi yaşanan o olayla ilgili çalışma başlattı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenliği Yönetim Sistemi kameraları üzerinden inceleme yaptı. Taksinin plakasını belirledi. Şüphelinin kimliği de tespit edildi.

        REKLAM
        Gözaltına alınan R.Ş.
        Gözaltına alınan R.Ş.

        ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

        Polisin kimliğini belirlediği kişinin R.Ş. olduğu anlaşıldı. R.Ş. düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin 35’i oto hırsızlıktan toplam 63 suç kaydı olduğu anlaşıldı.

        "BÖYLE BİR OLAY YAŞANSAYDI DURUP ÖZÜR DİLERDİM"

        DHA'nın haberine göre de şüpheli ifadesinde, "30 Aralık Cuma saat 03.35 sıralarında taksi benim sevk ve idaremdeydi. Ancak o saatte Kadıköy rıhtımdan müşteri almıştım. Mantara çarpmıştım. Ben o gece müştekinin beyan ettiği bölgede ticari taksiyle çalışmıştım. GPS kayıtları mevcuttur. Ben kesinlikle çarpma hususunu kabul etmiyorum. Ben çarpıp neden kaçayım. Böyle bir olayda neden durmayayım. Böyle bir olay yaşansaydı, durup özür dilerdim. Ben Söğütlüçeşme Evlendirme Dairesi'nin orada kaza yaptım. Sonra aracı çekip tamirhaneye götürdüm" dedi. Şüpheliye dosya içerisinde bulunan fotoğraflar gösterilerek, çarptığını iddia ettiği mantarlarla, meydana gelen kazanın uyumsuz olduğu belirtildi. R.Ş., "Ben mantara çarptığım için bu kaza meydana geldi. Panik atak hastasıyım, müştekileri tanımam. Serbest bırakılmamı istiyorum" dedi.

        Savcılık ifadesinin ardından hakimliğe sevk edilen R.Ş.,"Müştekilerin ikametgâhına, iş yerine, eğitim aldığı/verdiği okul, kurs ve benzeri yerlere 250 metreden fazla yaklaşamama, haftada 2 gün imza atma ve her türlü taşıtı kullanmamak ve sürücü belgesini teslim etmek' şeklindeki adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

        Yıldız S.
        Yıldız S.
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ