Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Demba Ba, Beşiktaş'a transfer olacak mı? (Transfer haberleri) - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın sözlü olarak anlaştığı Demba Ba’nın dün Çin’in Shanghai Shenhua takımıyla imzaladığı ve eski takımına döndüğü iddiaları ortaya atıldı.

        2

        Hatta Senegalli oyuncunun 2 yıllık imza attığı, ilk yıl için 12 milyon euro, ikinci yıl için de 8 milyon euro olmak üzere toplam 20 milyon euro kazanacağı belirtildi.

        3

        Akşam'ın haberine göre; Beşiktaş cephesinden bu iddialara yalanlama geldi. Demba Ba ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Siyah-Beyazlı yöneticiler, “Resmi imza yok. Ancak olumsuz bir şey de yok” dedi.

        4

        Siyah-Beyazlı cepheden Demba Ba görüşmeleriyle ilgili gelen görüş şöyle:

        5

        Bizim oyuncuyla ilgili görüşmelerimizde hiçbir pürüz yok. Çin’den teklif geldiği haberleri doğru ama iddia edilen rakamlar doğru değil.

        6

        Demba Ba’nın tavrı da şu anda Beşiktaş forması giymekten yana. Ancak bazı menajer oyunları oluyor, ortalığı bulandırmaya çalışanlar var.

        7

        Demba Ba ile yarın (bugün) bir kez daha görüşeceğiz. Hocamız Şenol Güneş de onun gelmesini çok istiyor.

        8

        Başkanımız da bu konuda fikrini daha önce açıklamıştı. Şu anda Demba Ba’nın Beşiktaş’a transfer olma ihtimali daha ağır basıyor.

        9

        OKAY YOKUŞLU SICAK

        Beşiktaş'la ismi anılan Okay Yokuşlu’nun, Trabzonspor’la anlaşılması halinde Siyah-Beyazlı kulübün formasını giymek istediği belirtildi.

        10

        7.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesi olan Yokuşlu’yu almak için Siyah-Beyazlı yönetiminin önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ