Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın 47'nci yaş gününü kutladı - Magazin haberleri
        1

        Bir mekanda doğum günü için parti veren Demet Akalın'ı sevenleri yalnız bırakmadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans eden konuklar renkli kareleri sosyal medyada paylaştı.

        2

        Akalın'ın bu özel gününde geçtiğimiz hafta barıştığı şarkıcı arkadaşı İrem Derici, Fatih Ürek, Gökhan Tepe, Lerzan Mutlu, Aslı Hünel, Savaş Yurtsever, Özlem Yıldız, Selin Ciğerci, Kerimcan Durmaz ve Okan Kurt gibi isimler de yalnız bırakmadı.

        3

        DEMET'TEN TEŞEKKÜR

        Ünlü şarkıcı doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti. Akalın, eşi Okan Kurt'la beraber yer aldıkları bu kareyi: Teşekkürler hayatımda olan güzel dostlar. Arayan soran, mesaj yazan tüm iyilik güzellikler bizimle olsun. notuyla paylaştı.

        4

        İREM DERİCİ'DEN DEMET AKALIN PAYLAŞIMI!

        Geçtiğimiz hafta barışan Demet Akalın ile İrem Derici de barışmanın ardından ilk kez bir araya gelmiş oldu. Akalın'la beraber yer aldıkları kareyi sosyal medya hesabı üzerinden: "İyi ki doğdun Demo! Hem yeni yaşını hem de albümü kutluyoruz! Haydi o zaman bol satışlı olsun yeni albümün dedim, 'boş ver kız sağlığımız yerinde olsun yeter' dedi... Hayat çok kısa, her şey boş, sevgi sevgi sevgi!" notunu düşerek yayınladı.

        5

        2. Sayfa programına açıklamalarda bulunan İrem Derici, Akalın'la barışmaları hakkında şunları söyledi; "Tabiki ilk adımı ben attım. Çünkü boş konuşan biri olduğum için zaman zaman boş konuşuyorum Demet'te onu üzerine alınınca öyle aramızda ufak bir tadsızlık olmuştu. Hiç bir zaman bu çirkinleşmedi. Sadece böyle 'küstüm küstüm' gibiydik.

        6

        Demet çok sevdiğim biri, çok saygı duyduğum ve örnek aldığım biri o yüzden ben takip ettim Demet'i oda beni takip etti. Böyle zaman zaman birbirimizi yanlış anlamamız, çıldırmamız falan bir tık benziyoruz birbirimize." dedi.