Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın'dan 'bebek' açıklaması: Göbeğime sakın bakma! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde Hadise ile arasındaki buzları eriten Demet Akalın (49), ünlü şarkıcının markası için objektif karşısına geçmişti. Hadise'nin koleksiyonunda yer alan siyah bir elbiseyi giyen Akalın'ın paylaşımı sosyal medyada gündem olmuştu.

        2

        HAMİLE Mİ?

        Demet Akalın'ın elini karnına koyarak poz vermesi, "Ünlü şarkıcı hamile mi?" ve "Hira'ya kardeş mi geliyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Takipçileri popçunun gönderisine, "Karnını tutunca 'Hamileyim' diyecek diye sevinmiştim" şeklinde yorumlar yapmıştı.

        3

        BEBEK Mİ, GÖBEK Mİ?

        Hayat arkadaşı Okan Kurt ile mutlu birlikteliği süren Akalın, geçtiğimiz gün Denizli'deki bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Konuşma yaptığı sırada bir kişinin saklamaya çalıştığı göbeğine baktığını fark eden Akalın, "Bu göbeğime sakın bakma, kortizon göbeği bu, bakma sakın. İki haftadır serum alıyorum." diyerek hakkında çıkan hamilelik haberlerini de yalanlamış oldu.

        4

        İKİNCİ ŞANS!

        Demet Akalın, 2012 yılında Okan Kurt ile nikah masasına oturmuştu. İkili, 2014 yılında kızları Hira'yı kucaklarına almıştı.

        2018'de Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip, haciz işlemi başlatmıştı. Olaylardan sonra Akalın, Okan Kurt'tan tek celsede boşanmıştı.

        Akalın ile Kurt, ayrıldıktan bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans vererek, yeniden bir araya gelmişti.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ