Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan
Kullanım Koşulları’nı ve
Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Bir dönem oldukça yakın arkadaş olan Demet Akalın ile Alişan 2012 yılında kavga edip küsmüştü. Demet Akalın'ın Buse Varol ile Alişan'ın oğlu Burak'ın videosunu beğenmesi "İkinci zeytin dalını uzattı" yorumlarına neden oldu
01
Bir dönem oldukça yakın arkadaş olan Demet Akalın ile Alişan 2012 yılında kavga edip küsmüştü. Demet Akalın'ın Alişan'a zeytin dalı uzatması sonrası, eski dostların barıştıkları öne sürülmüştü. Alişan, Akalın'a sosyal medya hesabından "İçindeki, kötülük, pislik, fesatlık hiçbir zaman bitmemiş. Hâlâ bıraktığım yerdesin" sözleriyle imada bulunmuştu.
02
"ACIYOR, ACIYOR DEDİĞİ GÜNLERİ UNUTMADIK"
Akalın, ardından "'Acıyor, acıyor' diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Kral TV müzik ödüllerinde ben en iyi kadın popçu ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona..." açıklamasını yapmıştı. Mesajının sonuna çiçek ve kalp emojileri ekleyen Demet Akalın Alişan'a ilk zeytin dalını uzatmıştı.
03
İKİNCİ ZEYTİN DALI
Buse Varol ve Alişan’ın oğlu Burak'ın doğum videosu yayınlandı. Demet Akalın'ın bu videoyu beğenmesi "İkinci zeytin dalını uzattı" yorumlarına neden oldu.
04
MEKANI TERK ETMİŞTİ
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, Lerzan Mutlu'nun yeni albümü için düzenlediği partiye katılmış, yıllardır konuşmadığı eski dostu Alişan'la davette pişti olan Akalın, mekandan hızlıca ayrılmıştı.
05
"TÜM DOSTLARIMLA BARIŞIĞIM ZATEN"
Alişan, Demet Akalın sorularına, "Ben görmedim abi, haberim yok" diyerek yanıt vermişti. Ünlü şarkıcı, bir muhabirin, "Demet Akalın'la barışma durumunuz var mı?" sorusuna ise, "Ben tüm dostlarımla barışığım zaten" diyerek kaçamak cevap vermişti.
YORUMLAR