Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın'dan Buse Varol'un eşi Alişan'a zeytin dalı! - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem oldukça yakın arkadaş olan Demet Akalın ile Alişan 2012 yılında kavga edip küsmüştü. Demet Akalın'ın Alişan'a zeytin dalı uzatması sonrası, eski dostların barıştıkları öne sürülmüştü. Alişan, Akalın'a sosyal medya hesabından "İçindeki, kötülük, pislik, fesatlık hiçbir zaman bitmemiş. Hâlâ bıraktığım yerdesin" sözleriyle imada bulunmuştu.

        2

        "ACIYOR, ACIYOR DEDİĞİ GÜNLERİ UNUTMADIK"

        Akalın, ardından "'Acıyor, acıyor' diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Kral TV müzik ödüllerinde ben en iyi kadın popçu ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona..." açıklamasını yapmıştı. Mesajının sonuna çiçek ve kalp emojileri ekleyen Demet Akalın Alişan'a ilk zeytin dalını uzatmıştı.

        3

        İKİNCİ ZEYTİN DALI

        Buse Varol ve Alişan’ın oğlu Burak'ın doğum videosu yayınlandı. Demet Akalın'ın bu videoyu beğenmesi "İkinci zeytin dalını uzattı" yorumlarına neden oldu.

        4

        MEKANI TERK ETMİŞTİ

        Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, Lerzan Mutlu'nun yeni albümü için düzenlediği partiye katılmış, yıllardır konuşmadığı eski dostu Alişan'la davette pişti olan Akalın, mekandan hızlıca ayrılmıştı.

        5

        "TÜM DOSTLARIMLA BARIŞIĞIM ZATEN"

        Alişan, Demet Akalın sorularına, "Ben görmedim abi, haberim yok" diyerek yanıt vermişti. Ünlü şarkıcı, bir muhabirin, "Demet Akalın'la barışma durumunuz var mı?" sorusuna ise, "Ben tüm dostlarımla barışığım zaten" diyerek kaçamak cevap vermişti.

        6