Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın: Okan benimle ilgilenmiyor
        1

        Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, bu yaz ikinci Harbiye konserini önceki gün gerçekleştirdi.

        2

        Seyircisini 'Esiyor' şarkısıyla selamlayan Akalın, daha sonra 'Hayalet, Türkan, Giderli ve Tecrübe' gibi hit parçalarını sırasıyla seslendirerek konseri dinlemeye gelen 5 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ilk bölümünün sonlarına doğru Ersay Üner'i sahneye davet eden Akalın, 'Helal Olsun' parçasını beraber söyledikten sonra, sahneyi kısa süreliğine Üner'e bıraktı.

        3

        Performans öncesi gazeteciler ile bir araya gelen Akalın, sorulara yanıt verdi. Başarılı popçu, Poll Production organizasyonu Paraf sponsorluğunda 'Halkın Yıldızları' konserleri kapsamında gerçekleştirdiği konseri için, "Harbiye'de ikinci konserim, ilki çok güzel geçti. Aslında ikinci konseri yapmak istemiyordum, Polat Yağcı sağ olsun yine vesile oldu" dedi.

        4

        Yoğun bir yaz temposu yaşadığını belirten Akalın, saçındaki değişiklik hakkında konuştu. Popçu, "Saçlarım için herkes aynı şeyi söylüyor, hiçbir şey yaptırmadım. Aslında yandı, bir lokuma sarı attırdım" dedi.

        5

        Eşi Okan Kurt'un tepkisinin nasıl olduğunu soran muhabirlere yanıt veren Akalın, "O benimle hiç ilgilenmiyor, varlığınla yokluğun bir" dedi.

        6

        "BANA KIROSUN DİYENLERİ ANLAMIYORUM"

        Giyim tarzı ile sürekli eleştiri alan Akalın, "Versace markasının tasarımcısı Donatello ile Okan mail aracılığıyla konuşuyor. Kadın bir kostümü için 5 tane prova istiyor.

        7

        Bir sonraki büyük konserimde yine farklı bir şey giyeceğim. Ben işime saygı duyuyorum. Büyük konserlerde kendimi tekrarlamak istemiyorum. İki üç gün Milano da kalırsam bir şey yapacağız. Sponsor değil, markanın Türkiye ayağı olarak sadece indirim alıyorum. Bana görgüsüzsün, krosun diyenleri anlamıyorum. Bu markaları dünya starları da giyiyor." diye konuştu.

        8

        "HANDE YENER İLE ORTAK BİR PROJE YAPACAĞIZ"

        Hande Yener ile birlikte konser vereceğine dair çıkan haberleri doğrulayan popçu, "Müzikal olacak, içerisine biraz da komedi ekleyeceğiz. Tabiki şu an bu sadece bir taslak, ama ikimizin ortak kararı oldu. Değişik bir şeyler olsun istiyoruz. Sevenlerimizin gönlünü almak için çok güzel bir şeyler ortaya çıksın diye çalışacağız.

        9

        Bu arada hala yüz yüze gelmedik sadece telefonda konuşuyoruz. Büyüsü bozulmasın çok güzel bir enerjimiz var. Sahnede de yan yana gelmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ