Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan 'tekne' sorusuna yanıt: Hayat o kadar kolay değil - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; geçtiğimiz yıl ağustos ayında dünyaevine giren Demet Özdemir - Oğuzhan Koç, bir mekândan çıkarken görüntülendi. Gecede sahne alan Yıldız Tilbe'yi dinlediklerini dile getiren ikili, hızlı adımlarla otomobillerine doğru yürüdü.

        2

        "HAYAT O KADAR KOLAY DEĞİL"

        Geçtiğimiz yıl Göcek'te mavi tura çıkan ünlü çiftin, bu yıl da aynı tatili tekrarlamak istedikleri ancak ücreti çok fazla buldukları öne sürülmüştü. Bunun ardından Özdemir'in çareyi tekneyi satın almakta bulduğu iddia edilmişti.

        Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına, "Arkadaşlar hayat o kadar kolay değil" yanıtını verdi.

        3

        Böylece haklarında çıkan iddiaları yalanlamış olan çiftten Demet Özdemir, sosyal medya hesabından Mabel Matiz'in 'Antidepresan' adlı şarkısını yorumlamasıyla ilgili soruları da kahkaha atarak cevapsız bıraktı.

        4

        'HAMİLELİK' İDDİASI

        Öte yandan geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç ile ilgili bir iddia ortaya atılmıştı. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile yıllar sonra sahnelere dönen İzel Çelik, sosyal medya hesabından 'Bebek' isimli şarkı eşliğinde Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftinin fotoğrafını yayınlamıştı. İzel, ayrıca fotoğrafa “Size gelsin...” notunu düşerek, kalp emojisi eklemişti.

        5

        "HENÜZ DEĞİL"

        Bu paylaşımın ardından "Demet Özdemir hamile mi?" yorumları yapılmıştı. Özdemir, hamile olduğu yönündeki dedikodulara "En sevdiğim İzel şarkısıdır ama henüz değil” açıklamasını yaparak, bebek beklediği iddialarını yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ