Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Son dakika: Cevap gibi fotoğraf! Demet Özdemir Oğuzhan Koç ayrılıyor mu?
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sık sık yollarını ayırdıkları yönündeki haberlerle gündeme gelen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, önceki akşam bir AVM'de objektiflere yansıdı.

        "GÜLÜYORUZ!"

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemeye geldiklerini ifade eden ikili, bir hayli keyifliydi. Muhabirlerle sohbet eden çift, ayrıldıkları yönündeki haberlere güldüklerinden bahsetti.

        2

        "BELKİ DE YAN YANA KOLTUKLARDA OTURMAYIZ!"

        Basın mensuplarının, "Ayrılık haberlerine ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna esprili bir yanıt veren Özdemir ile Koç, "Moralimiz bozuktu. Biz de ayrı ayrı gösteriyi izlemeye geldik. Belki aramız düzelir diye... Belki de yan yana koltuklarda oturmayız." diye konuştu.

        Sevgilisinin elini bir an olsun bırakmayan Demet Özdemir ise, "Bir hafta sonra yine böyle haberler çıkacak ama biz yine çıkıp, her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

        3

        ÇEŞME'DE BELGELENMİŞTİ

        Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

        "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

        Oğuzhan Koç, ocak ayında, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        4

        "AYNI EVDE YAŞAMIYORUZ"

        Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadıklarına dair çıkan iddialara da yanıt vermişti. Söylentileri yalanlayan Özdemir, "Oğuzhan ile aynı evde yaşamıyoruz." demişti.

        5

        ESKİ SEVGİLİSİNİN ARKADAŞI

        Şarkıcı, yaklaşık dört yıl birliktelik yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayırmasının ardından, "Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor." açıklamasını yapmıştı.

        'İHANET' İDDİALARI

        Özdemir, 2017’de Oğuzhan Koç'un programına katılmıştı. Ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019’da verdiği konsere de yalnız bırakmamıştı. Konsere o dönem Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de katılmıştı. Konserden 3 ay sonra ikili ayrılık kararı almıştı.

        6

        Yağmur Tanrısevsin ile Ekim 2019'da ayrılan Koç'un, bir ay sonra Emirgan'da Demet Özdemir ile görüntülenmesi ihanet iddialarını da beraberinde getirmişti.

        Aynı mekandan çıkan ikiliden Demet Özdemir, kısa bir süre sonra yolda taksiden inip, Koç'un aracına binmişti. İkili, beraber şarkıcının Beykoz'daki evine giriş yapmıştı. Bu gelişmeler üzerine Yağmur Tanrısevsin, sıkı dostu olan Demet Özdemir'i sosyal medyada takipten çıkmıştı.

        7

        Demet Özdemir

        8

        Demet Özdemir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ