Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Özdemir sorusu Oğuzhan Koç'u sinirlendirdi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Demet Özdemir ile evliliği 8 ay süren Oğuzhan Koç, Suadiye'de görüntülendi.

        2

        Kendisini görüntüleyen muhabirlere tepki gösteren şarkıcı, "Beni evimin önünde çekemezsiniz. Ben evden çıkarım, stüdyoya girerim, oradan da evime giderim. Beni takip etmeyin, sorularınızı cevaplamayacağım" dedi.

        3

        "SORUYA TEPKİ GÖSTERDİ"

        Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir biten evliliği hakkında sorular yöneltildi. "Boşanmanızın sebebi PR çalışması mı?" sorusunu duyunca sinirlenen Koç, sert tepki gösterdi.

        4

        Oğuzhan Koç, "Arkadaşlar beni tanıyorsunuz. Biz beceremedik, yürütemedik bu evliliği" dedi.

        5

        "EŞYALARIMI ALDIM"

        Demet Özdemir, geçtiğimiz hafta eski eşi Oğuzhan Koç’un evinden çıkarken görüntülenmişti. Yaklaşık iki saat içerde kalan Özdemir, çıkışta kendisini bekleyen gazetecileri görünce "Birkaç eşyam kalmıştı onları aldım. Benim özelim paylaşamam" demişti.

        6

        Demet Özdemir muhabirlerin "Oğuzhan Koç ile arkadaş kalabildiniz mi?" sorusuna "Hiçbir zaman aramız bozulmadı zaten" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ ARASINDA NELER OLMUŞTU?

        Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022'de evlenmişti. Geçtiğimiz haftalarda Özdemir ile Koç'un ayrıldığı iddiaları gündeme gelmişti. Söz konusu iddiaya göre; Demet Özdemir, evi terk ederek eski evine geri dönmüştü.

        8

        "PARTİDE UYGUNSUZ TAVIRLAR SERGİLEDİ" İDDİASI

        İddia tam olarak şöyleydi; arkadaşları 26 Şubat'ta Demet Özdemir'in 31'inci yaş günü için evde bir parti düzenlemişti. Oğuzhan Koç, partide uygunsuz tavırlar sergileyerek, eşini kızdırmıştı. Özdemir de bunun üzerine evi terk etmişti.

        9

        "DİZİNİN YÖNETMENİYLE KARAVANDA UYGUNSUZ BİR ŞEKİLDE YAKALANDI" SÖYLENTİSİ

        Bir başka iddiaya göre ise; Demet Özdemir ile rol aldığı dizinin yönetmeniyle çekimler esnasında karavanda uygunsuz bir şekilde yakalanmıştı.

        Demet Özdemir, bu iddialar üzerine bir açıklama yaparak söylentilerin doğru olmadığını dile getirmişti. Demet Özdemir, 'Karavanda basılma' iddiasıyla ilgili dava açacağının altını kalın bir şekilde çizmişti. Oğuzhan Koç da eşinin açıklamasını paylaşmıştı.

        10

        "İDDİALAR DOĞRU DEĞİL" DEMİŞTİ

        Demet Özdemir, rol aldığı dizinin setinde yeni bir açıklama daha yaparak, bu konuda şunları söylemişti:

        Evliliğimizde sıkıntılar olduğu doğru ancak her evlilikte sorunlar oluyor. Özel hayatımız hassas bir konu. Buna saygı duyulmasını istiyorum. Evi terk ettiğim, evi ayırdığım, eski evime geri döndüğüm iddiaları doğru değil, böyle bir şey yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ