Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Deniz Seki, Umre'ye gitti
        1

        Ünlü şarkıcı Deniz Seki bugün Umre için arkadaşlarıyla beraber kutsal topraklara gitti.

        2

        Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan THY'nin tarifeli uçağı ile İstanbul'dan Cidde'ye giden Deniz Seki, 2 gün Mekke ve 2 gün de Medine'de konaklayacak.

        3

        Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Seki, "Kendimi iyileştirmeye, yaralarımı sarmaya gidilecek en güzel yere gidiyorum. Hepimiz adına dua edeceğim. Hakkınızı da helal edin. Benim de helal olsun. Amade Turizme de teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım" dedi. "Döndüğünüzde başka bir Deniz Seki mi göreceğiz" sorusuna ise ünlü şarkıcı, "Ben değişmeyeceğim, sadece ruhum arınacak. Dualar edeceğim. İlk kez gidiyorum çok heyacanlıyım" şeklinde cevap verdi.

        4

        ÖZEL HOCA EŞLİĞİNDE UMRE YAPACAK

        Ünlü şarkıcı, tur şirketi tarafından görevlendirilen özel hoca eşliğinde Umre turu yapacak. Seki için tur şirketi VIP Umre turu organizasyonu planladı.

        5

        İlk defa Umre ziyareti yapacak olan Seki ve arkadaşları Mekke'de Kabe, Medine'de ise Ravza-ı Mutahhara manzaralı yürüme mesafesindeki 5 yıldızlı otellerde kalacak. Deniz Seki, umre için cemiyet hayatından ünlü isimlerin son dönemde tercih ettiği bir tur şirketiyle anlaştı.

        6

        Deniz Seki hapis cezası onanmadan önce zor günleri atlatmak adına Umre'ye gitme kararı aldığını açıklamıştı.Hakkında verilen hapis kararı bozulmayan Seki, cezaevine girmişti.

        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ