Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Denizbank müşteri hizmetleri direk bağlanma 2020! Denizbank telefon numarası kaç? - Merak Edilenler Haberleri

        Denizbank kapsamındaki tüm kredi ve kredi işlemlerinizi ya da diğer tüm bankacılık işlemlerinizi Denizbank müşteri hizmetleri üzerinden de yapabilirsiniz. Denizbank müşteri hizmetleri hakkında ayrıntıları makalemizin devamından öğrenebilirsiniz.

        Denizbank Müşteri Hizmetleri Ücretsiz mi?

        Denizbank müşteri hizmetleri sizden ek bir ücret talep etmeyen hattır. Dolayısıyla da Denizbank müşteri hizmetlerini aradığınızda sadece kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.

        Denizbank Saat Kaça Kadar Açık?

        Denizbank, hafta içi her gün 09.00 ila 12.30 ve 13.30 ila 17.00 saatleri arasında çalışmaktadır. 12.30 ila 13.30 saatleri arası Denizbank çalışanları için öğle yemeği molasıdır. Resmi ve hafta sonu tatilleri haricinden hafta içi beş gün boyunca akşam 17.00’a kadar açıktır.

        REKLAM

        Denizbank Şifre Nasıl Alınır?

        Denizbank şifrenizi belirlemek için telefonunuzdan 3280’e SIFRE yazıp boşluk bırakarak belirlediğiniz 4 haneli şifrenizi yazıp kısa mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca Denizbank müşteri hizmetlerini arayarak da ücretsiz şifre belirleme yönergelerini kullanabilirsiniz.

        Deniz Hesap Ne Demek?

        Deniz hesap, vade bozulmadan istediğiniz zaten vadeli hesabınızdan para çekmenizi sağlayan karlı Denizbank hesabıdır.

        Denizbank Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

        REKLAM

        Denizbank bankacılık işlemlerinizi yapmak, soru ve sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için 444 0 800 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak Denizbank müşteri hizmetlerine direk bağlanabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Tuana Öztürk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ