Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Deplasmanda en başarılı takım Denizlispor - Futbol Haberleri

        Trabzonspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta yenen Denizlispor, deplasman maçlarındaki başarısıyla dikkat çekiyor. Lige bu sezon dönen Ege temsilcisi, deplasman maçlarına göre oluşturulan puan tablosunun zirvesinde yer alıyor.

        Yeşil-siyahlı ekip, evinde sadece 7 puan toplayarak bu alanda ligin en kötü ekipleri arasında yer alıyor. Deplasmanda ise aslan kesilen Denizlispor, 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 14 puan kazanmayı başardı.

        Süper Lig'e bu sezon çıkan Denizlispor'un deplasman karnesi bu durumdayken şampiyonluğun doğal adayları Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dış saha performansları güçleriyle orantılı değil. Fenerbahçe8 maçta 9, Galatasaray 7 maçta 9, Beşiktaş ise 7 maçta 10 puan toplamayı başarabildi.

        Şampiyonluk mücadelesi veren diğer takımlar Trabzonspor ile Başkaşehir ise 3 büyüklere göre daha başarılı. Deplasmanda birer maçı eksik olan Trabzonspor ile Başakşehir'in dış sahada 12'şer puanı bulunuyor. Maç sayıları eşitlendiğinde deplasman puanı bakımından Denizlispor'un önüne geçebilecek durumdaki iki takım durumundalar.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ