Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Derya Uluğ: Ne düşündüğünüz umurumda değil! - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüsten korunmak adına bir süredir önlem amaçlı evde karantinada olan şarkıcı Derya Uluğ, seyahat yasağının kalkmasının ardından soluğu Göcek'te aldı.

        2

        Bir süredir aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Asil Gök ile sıcak havanın tadını çıkartan Uluğ, teknede kırmızı bikinisiyle verdiği pozları güneş ve bikini emojisi ile sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        3

        Derya Uluğ'un paylaşımları çok sayıda beğeni alırken kimi takipçileri ise "O kaburgalar ne!" ve "Biraz yemek ye, kurumuşsun" şeklinde yorumlarda bulundu.

        4

        Zayıflığı sebebiyle eleştirilen 34 yaşındaki şarkıcı, o yorumlara yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

        5

        Uluğ, konuyla ilgili şunları söyledi:

        İnsanların kilolarına laf söyleyip, bunu alay konusu ederken zayıf olduğum için bana 'kemik torbası' demeniz büyük ironi. Sağlıklı olduğum için Allah'a şükrederken sizin ne düşündüğünüz umurumda değil.

        6

        Geçtiğimiz aylarda sahne öncesi kuliste çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Uluğ'un anoreksiya olduğu iddia edilmişti.

        7

        Zayıflığıyla dikkat çeken Uluğ, SHOW TV Ana Haber'e konuşmuştu.

        8

        "Şu anda anoreksiya durumum yok. Sadece ınfluenza gribine yakalandım" diyen Uluğ, şu ifadeleri kullanmıştı:

        9

        Ailem de çok tedirgin oldu. 'O halin ne?' diye mesaj attılar. Ben 10 sene önce anoreksiyaya yakalanmıştım. O zaman 39 kiloya kadar düşmüştüm. Yemek yemeyi unuttuğum zamanlar oluyordu. Artık serumla besleniyordum. Su bile içemez hale gelmiştim.