Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Devlet Bahçeli'den son dakika af ve erken emeklilik açıklaması! Af çıkacak mı? EYT için erken emeklilik geliyor mu?

        MHP lideri Devlet Bahçeli, yerel seçim öncesinde Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Bahçeli, af ve erken emeklilik konularını da ele aldı. Af konusunda, "Biz aftan ziyade ceza indirimi olarak kararlılığımızı sürdürüyoruz" diyen Bahçeli, erken emeklilik için ise "Bizim gündemimizde erken emekli meselesi vardır. Seçim arefesinde bunu istismar etmeye gerek yok. Türkiye'nin ekonomik şartlarını olgunlaştırarak müşterek bir çözüm bulmaya gidilebilir." ifadelerini kullandı. Devlet Bahçeli'nin son açıklamaları haberimizde.

        DEVLET BAHÇELİ: AFTAN ZİYADE CEZA İNDİRİMİ OLARAK KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

        REKLAM

        Biz aftan ziyade ceza indirimi olarak kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bizde hiçbir düşünce rafta eskimez. Çıkarmak için gayret gösteriyoruz. 360 küsur cezaevi var. Bunlara cevap vermek lazım. Cezaevi şartları çok iyi değil.

        BAHÇELİ: ERKEN EMEKLİLİK GÜNDEMİMİZDE VAR

        Bizim gündemimizde erken emekli meselesi vardır. Parti programımızda da vardır. Şimdiki seçim arefesinde bunu istismar etmeye gerek yok. Türkiye'nin ekonomik şartlarını olgunlaştırarak müşterek bir çözüm bulmaya gidilebilir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ