Dilan Çiçek Deniz: Gayet sağlıklıyım
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam düzenlenen ödül törenine katıldı. İlk defa ödül vereceği için heyecanlı olduğunu belirten Dilan Çiçek Deniz, son günlerde zayıflığı hakkında yapılan haberlere, "Tabii ki birkaç kilo alsam iyi olur ama ben gayet sağlıklıyım. Kendimi iyi hissediyorum" yorumunu yaptı
Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; İstanbul’un moda filmleri festivali Fashion Film Festival Istanbul, 5'nci kez seyircileriyle buluştu.
Fashion Film Festival Istanbul, bu yıl önceki akşam gerçekleşen ödül töreninde tam 6 farklı kategoride ödül dağıttı. Moda editörleri, influencerlar, oyuncular, tasarımcılar ve festival direktörleri gibi farklı disiplinlerden önemli ve dünyaca ünlü isimleri bir araya getiren olan uluslararası jüri, festivalde En İyi Moda Filmi, En İyi Türk Moda Filmi, En İyi Müzik Videosu, En İyi Makyaj ve En İyi Saç Tasarımı ödüllerinin sahiplerini belirledi.
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam düzenlenen ödül törenine katıldı. Süper mini eteği ile törene katılan oyuncu, tüm dikkatleri üzerine çekti.
"GAYET SAĞLIKLIYIM"
İlk defa ödül vereceği için heyecanlı olduğunu belirten Dilan Çiçek Deniz, son günlerde zayıflığı hakkında yapılan haberlere, "Tabii ki birkaç kilo alsam iyi olur ama ben gayet sağlıklıyım. Kendimi iyi hissediyorum" yorumunu yaptı.