Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kadın ve Çocuk Kısım Amirliği, Dicle Kaymakamlığı ve Dicle İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel gereksinimli çocuklara yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

        Şükrü Ayna Özel Eğitim Uygulama Okuluna gerçekleştirilen ziyaret sırasında öğrencilerle yakından ilgilenen jandarma personeli, günün anlam ve önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturdu. Etkinlikte Dicle Kaymakamı Mustafa Atış, Dicle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır ve jandarma personeli, Engelliler Gününü engel tanımayan engelli vatandaşlarla birlikte pasta keserek kutladı. Etkinlik kapsamında engelli bireylere çeşitli hediyeler verildi. Türk bayrakları dağıtılarak bayrak sevgisi vurgulandı. Jandarma personeli okuldaki öğrencilerle halay çekerek, onların mutluluklarına ortak oldu.

        Etkinlikte özel gereksinimli çocukların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğu hatırlatılırken, jandarma personeli tarafından "Her zaman yanınızdayız" mesajı verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler