Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal: TikTok tam bir facia! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı. Güzel havayı fırsat bilerek yürüyüşe çıktıklarını belirten Rutkay, "5 bin adım atmışız bir 5 bin daha olur tamamlarız yürüyüşümüzü" diyerek gülümsedi.

        2

        Evde çocuklarıyla keyifli zaman geçirdiklerini belirten Rutkay, "Şu pandemi bitse de evlatlarımızı okula yollayabilsek, çocuklar artık sosyalleşse diye heyecanla bekliyoruz. Şimdilik eğitimi biz veriyoruz." dedi.

        3

        Eşiyle birlikte sık sık kitap okuduklarını söyleyen Rutkay, "Bizim evde televizyon yok zaten. 3 yıldır evimizde televizyon kullanmıyoruz. Çocuklara tablet de vermiyoruz, telefon da. Umarım böyle devam eder kurtarılmış 3 yıl olarak görüyoruz bu süreci." şeklinde konuştu.

        4

        Çift, "Çocuklarınız büyüdüğü zaman TikTok gibi uygulamalar kullanmalarına izin verir misiniz?" sorusuna ise, "TikTok olayı tam bir facia zaten. Ne biz kullanıyoruz ne de çocuklarımızın kullanmasını isteriz. Umarım bizim çocuklarımız büyüyene kadar öyle bir platform kalmaz!" diye yanıt verdi.

        5

        "ANNELER-BABALAR UYARIYORUM"

        Akalın'ın kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL göndermişti. Durumu fark eden Akalın, isyan etti. Şarkıcı, konuyla ilgili, "Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok'ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Demet Akalın'ın açıklamalarının ardından Özgür Balakar da şu şekilde konuşmuştu:

        Ben canlı yayında yüzüme maske yapıyorum, makyaj yapıyorum... Canlı yayında büyük hediyeler gönderildi. Ben de teşekkür ettim. Hediyeleri gönderen H.K. isimli bir kullanıcı adıydı.

        Profilinde sadece 'Hira' yazıyor. Bana dediler ki 'O Demet Akalın'ın kızı.' Ben de daha önce Demet ablaya gitmiştim. Hira'yı da görmüştüm. Ben de canlı yayında 'Teşekkürler Hira'cığım. Sen isen bir tane gül gönder' dedim.

        Gülün de fiyatı 30 kuruş falan... Bugün de öğrendim ki olanlardan Demet Akalın'ın haberi yokmuş. Hira, bana onları göndermiş. Bu benim harcadığım bir şey değil. Hediyeleri kimsenin hesabından zorla çekmiyorsunuz! Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ