Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası İspanya Dünya Kupası'ndan elenmenin hayal kırıklığı, İspanya'yı ikiye böldü! - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        İspanya, 1-0 öne geçtiği maçta Artem Dzyuba'nın penaltı golüne engel olamadı ve maçın 90 dakikası 1-1'lik skorla tamamlandı. Uzatma devrelerinde de gol olmayınca maç seri penaltı atışlarına gitti. İspanya'da Iniesta, Gerard Pique, Sergio Ramos, penaltı atışlarını gole çevirse de Koke ve Iago Aspas penaltılarını kaçırınca 4 penaltı vuruşunda da golü bulunca toplamda 5-4'lük skorla çeyrek final biletini kapan taraf ev sahibi Rusya oldu. İspanya'da gündem, bu durumdan sorumlunun kim olduğu... Yapılan anket sonuçları, İspanya'yı adeta ikiye bölmüş durumda!

        İspanya'da Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen AS gazetesinin yaptığı ankete göre İspanya'nın Dünya Kupası'ndan elenmesinin en büyük problemi, İspanya Futbol Federasoyunu başkanı Rubiales. Ankete katılan kullanıcıların yüzde 53'ü, Rubiales'i, yüzde 23,3'ü Real Madrid Başkanı Florentino Perez'i, yüzde 14,29'u futbolcuları, yüzde 5,46'sı Julen Lopetegui'yi, yüzde 4,02'si ise Fernando Hierro'yu sorumlu olarak gösterdi.

        REKLAM

        Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Katalan gazetesi Mundo Deportivo'nun yaptığı benzer ankette ise elenmenin en büyük sorumlusu Real Madrid olarak tercih edildi. Katılan kullanıcıların yüzde 69,89'u Real Madrid'i, yüzde 13,32'si Rubiales'i, yüzde 7,6'sı Lopetegui'yi, yüzde 5,54'ü futbolcuları, yüzde 3,65'i ise Hierro'yu sorumlu buldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ