Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer 63 bin liralık altın saati çalmak için adamı boğdular!

        Londra’nın Greenwich bölgesinde iki saldırgan, bir ofis çalışanını, 15 bin pound (63 bin TL) değerindeki altın saati almak için boğmaya çalıştı. Daha sonra saati almayı başaran saldırganlar olay yerinden kaçtı.

        Londra Metropoliten Polis Servisinden yapılan açıklamaya göre olay 10 Şubat Çarşamba günü saat 13.35 sıralarında gerçekleşti. MET hırsızların en kısa sürede yakalanması için hırsızlık anının görüntülerini internette yayınladı.

        Polis tarafından ismi açıklanmayan 46 yaşındaki kurban, SE9 bölgesindeki ofisi içinde iki hırsız tarafından önce boğularak etkisiz hale getirildi sonra 15 bin pound değerindeki saati çalındı. Kurbanın kolundaki değerli saati zorla alan iki hırsız daha sonra olayın yaşandığı ofisten çıkarak içinde bir kadın ve bir erkeğin bulunduğu siyah renkli Peugeot 206 marka ve model arabaya binerek kaçtı.

        Kan dondurucu görüntüleri yayınlayan MET, hırsızlardan birinin 25-30 yaşlarında keçi sakallı, diğerinin ise 38-40 yaşlarında olduğunu duyurdu.

        Olay hakkında açıklama yapan Dedektif Andrew Payne, araç kiralama şirketi olan ofise fiyat sorma bahanesi ile giren iki hırsızın, kurbanı etkisiz hale getirmek için önce boğduğunu daha sonra saati almak için kurbanın kolunu burkarak saati çaldıklarını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ