Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Donald Trump: Lady Di ile birlikte olabilirdim

        GAZETE HABERTÜRK

        ABD’de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti adayları arasında açık ara önde giden işadamı Donald Trump’ın geçmişine ilişkin "kirli çamaşırlar" ortaya dökülmeye başlandı.

        Trump’ın 19 yıl önce bir radyo programında, İngiltere Veliaht Prensi Charles’ın eski eşi Lady Diana hakkında, hem de onun Fransa’nın başkenti Paris’te bir kaza sonucu ölümünden birkaç gün sonra tuhaf açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

        ABD’li ortak paylaşım sitesi BuzzFeed’in ortaya çıkardığı kayıtlara göre, ülkede çok dinlenilen Howard Stern Şov’a katılan Donald Trump, spikerin kendisinin Lady Diana ile yakınlığını hatırlatıp “Onu çivileyebilirdiniz değil mi?” diye sorması üzerine, “Evet sanırım yapabilirdim” diye yanıt veriyor.

        2000 yılında yine bu şova katılan Trump, aynı konu açılınca, “Diana çatlaktı ama bu teferruattı” diyor ve spiker “Onunla yatabilirdin değil mi?” diye sonunca “Hiç tereddüt etmeden” cevabını veriyor.

        Christ IE’den şaşırtan destek Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olmaya yaklaşan Trump’a rakipleri de destek vermeye başladı. Cumhuriyetçi Parti aday adaylığında çekilen New Jersey Valisi Chris Christie, “Başkan olmaya ondan daha hazır kimse yok” diyerek Trump’ı desteklediğini açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ