Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kazakistanlı petrol kralı, oğlu Said için 80 milyon dolarlık düğün yaptı

        GAZETE HABERTÜRK

        Kazakistan’ın dolar milyarderi petrol kralı Mikhail Gutseriev’in 28 yaşındaki oğlu Said Gutseriev’i evlendirdiği düğüne yaklaşık 80 milyon dolar (226 milyon 750 bin TL) harcadığı iddia edildi.

        Moskova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencisi 20 yaşındaki Khadija Uzhakhova ile evlenen Said’in düğünü için babası hiçbir masraftan kaçınmadı.

        İngiliz Daily Mail Gazetesi’nin haberine göre Moskova’daki işadamı Telman İsmailov’a ait Safiya Köşkü’nde yapılan düğünde ünlü şarkıcılar Jennifer Lopez, Sting, Elton John ve Enrique Iglesias sahne aldı.

        Forbes’un dünyanın en zenginleri listesinde 6.2 milyar dolarlık serveti ile yer alan petrol ve medya devi Mikhail Gutseriev, Lopez ve Iglesias’ın yarımşar saatlik konseri için özel uçak, ekip, konaklama, ulaşım vb. ekipleri için yapılacak harcamalara milyonlarca dolar harcadı.

        Düğünde Jennifer Lopez’e 5 milyon dolar, Elton John’a ise 7 milyon dolar ödendiği iddia edildi. Khadija Ushakova gelinliği içinde kelimenin tam anlamıyla göz kamaştırırken genç kızın Paris’ten alınan ve ünlü tasarımcı Elie Saab’ın imzasını taşıyan, 1 milyon dolar değerindeki gelinliğinin ağırlığı süslemeleriyle birlikte 11 kiloyu buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ