Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ‘Ben değil şeytan yaptı’

        Amerika, OJ Simpson’un cinayet, ve Michel Jackson’un çocuk tacizi davalarından sonra bir büyük davaya daha sahne olacak. Ünlü prodüktör Phil Spector, bir gecelik aşk yaşadığı sevgilisini öldürmekle suçlanıyor Cher, The Beatles gibi isimleri yıldız yapan ABD’li efsanevi müzik prodüktörü Phil Spector, yarın bir gecelik aşk yaşadığı film oyuncusu Lana Clarkson’u öldürmekten yargılanacak. Barbar Kraliçe filmiyle ün yapan Clarkson(45), yıldızı sönünce Los Angeles’taki bir barda barmaidliğe başladı. 2003’ün şubat ayında bara gelen Spector’un isteğiyle o gece evine gittiler.

        Fakat Clarkson ertesi gün kafasına bir kurşun sıkılmış olarak 67 yaşındaki Spector’un, 10 yatak odalı, 8 banyolu evinde ölü bulundu. Spector kadının intihar ettiğini söylerken, olay yerine gelen polislerden biri ise Spector’un, “Kazayla oldu” diye cinayeti itiraf ettiğini belirtiyor. ABD’li prodüktör cinayetten 4 hafta önce “İçimde bir şeytan var. Onu kontrol edemiyorum” demişti.

        AVUKATI DA MAFYA BAĞLANTILI Spector’un avukatlığını önce OJ Simpson’u hapisten kurtaran Robert Shapiro’nun yapacağı belirtilmişti. Ancak daha sonra dava ünlü mafya babası John Gotti’nin avukatlığını yapan Bruce Cutler’a verildi. Vatan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ