Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dünyanın en ünlü isimleriydi! İntihar ederek yaşamlarına son verdiler!
        1

        Kurt Cobain

        Dünyanın en ünlü müzik gruplarından Nirvana'nın vokali olarak tanınan Kurt Kobain'in ölümü hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı.1994 yılının Nisan ayında kendisinden 6 gün haber alınamayan Cobain'in cansız bedenine 6 gün sonra evinin garajda ulaşılmıştı. Kendisini pompalı tüfekle öldürdüğü ortaya çıkan Kurt Cobain'in intihar mektubunda "Sizi seviyorum, sizi seviyorum" yazıyordu.

        2

        Ernest Hemingway

        Ruhsal sağlığı bozuk olduğu bilinen Ernest Hemingway, eşi tarafından hastaneye yatırılmış ve burada elektroşok tedavisi görmüştü. Başarılı yazar, taburcu olduktan iki gün sonra 1961'de evinde kendini av silahı ile vurarak intihar etti.

        3

        Sigmund Freud

        Uzun yıllar kanserle acı bir mücadele veren nöroloji uzmanı, psikianalist Sigmund Freud 1939'da kendine ötenazi uygulayarak intihar etti. (Aşırı dozda morfin aldı)

        4

        Sylvia Plath

        Psikoz ve manik-depresif bozukluk yaşadığı bilinen Sylvia Plath, 11 Şubat 1963'te, evinin ikinci katındaki odalarında uyumakta olan çocuklarının yanına süt ve kurabiye bıraktı ve odalarının kapısını da içeri gaz girmeyeceğinden emin olmak üzere bantlayarak kapattı. Slyvia kendi kafasını fırının içine sokarak intihar etti.

        5

        Robin Williams

        Dünyanın en başarılı komedi oyuncuları arasında yer alan Robin Williams, bipolar hastalığıyla mücadele diyordu. Ünlü isim 63 yaşındayken kendisini evinde asarak intihar etti.

        6

        Yavuz Çetin

        Yoğun depresyon teşhisi sebebiyle hastanede tedavi gören Yavuz Çetin, taburcu olduktan birkaç gün sonra 15 Ağustos 2001 günü kendi arabasıyla Boğaziçi Köprüsü'nde durarak atladı. Müzisyen, 30 yaşında hayatına son verdi.

        7

        Stefan Zweig

        Satranç, Bir Kadının Hayatından 24 Saat gibi eserlerin yazarı olan Stefan Zweig, aşırı dozda uyku ilacı alarak intihar etti.

        8

        Virginia Woolf

        Dünyanın en başarılı yazarları arasında yer alan Virginia Woolf, yeteneğini kaybetmenin vermiş olduğu korku ve dehşet sonucu bunalıma girmiş ve 28 Mart 1941'de evlerinin yakınlarında bulunan Ouse nehrine ceplerine taşlar doldurarak atlayıp intihar etmiştir.

        9

        Nilgün Marmara

        Şair Nilgün Marmara, 13 Ekim 1987’de, 29 yaşındayken, Kadıköy'deki evinin penceresinden atlayarak intihar etti.

        10

        Marilyn Monroe

        Eşi Arthur Miller'dan boşandıktan sonra depresyona giren Marilyn Monroe, yaşadığı olumsuz olaylar karşısında daha fazla dayanamadı ve 5 Ağustos 1962 yılında Los Angeles'ta bulunan evinin yatak odasında yüksek dozda sakinleştirici alarak hayatına son verdi.

        11

        Chester Bennington

        Linkin Park'ın solisti Chester Bennington, 41 yaşındayken kendini asarak intihar etti.

        12

        Cem Korkmaz

        Sevilen bir YouTuber olan Cem Korkmaz, Recep İvedik gibi komedi filmlerinde de rol almıştı. Fenomen isim 30 yaşındayken intihar etti.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ