Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Duygu Sarışın'dan 'Çağatay Ulusoy' açıklaması! Sette kaza mı geçirdi? - Magazin haberleri
        1

        Önceki gün 'Terzi' dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy'un çekim sırasında kaza geçirdiği ileri sürülmüştü. Kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile aşk yaşayan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Ulusoy'un ölümden döndüğü iddia edilmişti.

        2

        SEVGİLİSİNDEN AÇIKLAMA

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Söylentilerin ardından Nişantaşı'nda görüntülenen Duygu Sarışın, konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Sevgilisinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Sarışın, "Öyle bir kaza yok. Çağatay Bey'in sağlığı gayet yerinde. Sorduğunuz için teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

        3

        "YENİ DÖNEMDE EKRANDA OLACAĞIM"

        Oyuncu, ayrıca, "Yeni dönemde ekranda olacak mısınız?" sorusuna, "Evet, olacağım. İki televizyon projesi var. İkisinden birine karar vereceğim." yanıtını verdi.

        4

        "BU KONULARA GİRMEYELİM LÜTFEN!"

        Daha önce nikah masasına oturup, anne olmak isteyen oyuncunun, sevgilisinin evliliğe mesafeli tutumuyla hüsrana uğradığı öne sürülmüştü.

        Ortaya atılan dedikodular hakkında konuşan Sarışın, "İlişkimiz iyi gidiyor. Hiç öyle bir şey yok. Bu konulara girmeyelim lütfen." demekle yetinmişti.

        5

        "KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI"

        Ayrıca yaklaşık 5 yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın ayrıldıkları konuşulmuştu.

        Bunun üzerine Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Sarışın'ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili açıklama yapmıştı.

        Çağatay Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var." demişti.

        6

        "HER İLİŞKİDE TARTIŞMALAR OLUR"

        Duygu Sarışın da muhabirlerin "5-6 kez ayrılıp, barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu haberler sizi üzüyor mu?" sorusuna yanıt vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor. Yoksa 3-4 kere ayrılıp, barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen. Biz ayrılmadık ki..." ifadelerini kullanmıştı.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ