Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet e-bebek internet sitesi neden açılmıyor? "Hacklendi" iddiası - Teknoloji Haberleri

        e-bebek alışveriş sitesi uzun süredir erişime kapalı olması müşterileri sosyal medya ya döktü. Müşteriler sosyal medya araçları üzerinden "e-bebek" kurumsal hesaplarına "e-bebek internet sitesi neden açılmıyor?" sorusunu yöneltti. e-bebek yetkilileri vatandaşlara "Değerli Bebeveynimiz, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına bazı güncellemelere ihtiyacımız var. Bu durumun kısa sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz, biz de sizden uzak kalmak hiç istemiyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere." şeklinde karşılık verdi.

        e-bebek internet sitesinin ana sayfasında "Size daha iyi hizmet verebilmek için bakımdayız" mesajı yayınlanmaya başlandı. E-Bebek'ten son dakika açıklaması geldi.

        E-BEBEK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

        E-Bebek'ten yapılan son dakika açıklamasına göre, "5 Temmuz 2020 Pazar günü sabah 03:19 itibariyle ebebek.com web sitesi ve ebebek mobil uygulaması erişiminde yaşanan problemleri ve yaşanan süreci herzamanki açıklığımızla kamuoyuna arz ederiz. Söz konusu erişim aksaklıkları, sistemlerimizin size hizmet vermesini engellemesi amaçlı dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği uluslararası bir siber saldırı ile ilgilidir. Üzüntü ile belirtmek isteriz ki bu servis engelleme girişimi bu kez "ebebek" markasına yönelik yapılmıştır." dendi.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ