Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Şancı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Ebru Şancı eşi kim, aralarındaki yaş farkı ne kadar? Ebru Şancı hayatı ve biyografisi
        1

        Canlı olarak yayınlanan 2. sayfa programına konuk olan Ebru Şancı Öztürk, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Açıklamalarıyla gündeme gelen Ebru Şancı Öztürk'ün hayatı hakkında merak edilenleri sizlerle paylaştık. Peki, Ebru Şancı eşi kim, aralarındaki yaş farkı ne kadar? İşte, ünlü ismin hayatı ve biyografisi hakkında detaylar...

        2

        EBRU ŞANCI KİMDİR?

        Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk model, sunucu ve oyuncudur. 16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başladı. 18 yaşında kazandığı bir güzellik yarışmasında tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerini pekiştirdi.

        Uzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu.

        Halen şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. 2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen ve bu evliliğinden ikiz kız bebeği olan Ebru Şancı'nın üç çoçuğu var.

        3

        EĞİTİM HAYATI VE KARİYERİ

        Eğitimini Bahçelievler Anadolu Lisesi, Londra Regent's College, New York Üniversitesi (Oyunculuk-Drama) bölümleriyle tamamladı. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü birçok modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak katalog çekimlerinde yer alan Ebru Şancı, FHM Türkiye magazininde '100 Sexiest Women In The World' listesinde yer aldı.

        Son olarak yer alacağı yeni projeleri için Hollywood yıldızlarının da oyunculuk eğitim aldığı London Academy of Music and Dramatic Art kurumunda eğitim almaya başladı.

        4

        EBRU ŞANCI EŞİ ALPASLAN ÖZTÜRK KİMDİR?

        Alpaslan Öztürk (d. 16 Temmuz 1993, Antwerp), Belçikalı-Türk futbolcudur. Kariyerine Beerschot kulübünde başladıktan sonra Birmingham City altyapısında iki yıl oynayan futbolcu sol bek ve orta sahada görev yapmaktadır. İki yıl İngiltere'de forma giyip Beerschot'a geri döndükten sonra, Ocak 2012 tarihinde as takıma girmiştir. Kulüp küme düştükten sonra Öztürk Standard Liège'e transfer olmuştur.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ