Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Efsane kadrosu ile “Amsterdam” vizyona girdi! Vizyonda hangi filmler var? Amsterdam filmi konusu ne?
        1

        Film severlerin uzun süredir beklediği ve merak ettiği filmlerden olan “Amsterdam” 7 Ekim Cuma günü vizyona girdi. İçerisinde efsane usta oyunculuklarıyla isimlerini duyuran yıldızların yer aldığı filmden beklenti yüksek.

        2

        FİLMİN KONUSU

        Amsterdam filmi 1. Dünya Savaşı sırasında kurgusal olarak yaşamış olan iki asker ve bir hemşire üzerinde yoğunlaşıyor. Christian Bale karşımıza Buert Berendsen karakteriyle ve iki gözünü kaybetmiş olarak çıkıyor.

        John D. Washington ise Harold Woodman karakteriyle yaralı bir askeri canlandırıyor. Askerler Voze (Margot Robbie) isimli sanatçı bir hemşirenin yanına gider ve iyileşirler. Savaşın ardından eğlenceli günler Amsterdam’da başlar.

        3

        Ancak 3’lünün yolları bir müddet sonra ayrılacaktır. Hikaye temel olarak 1933 yılının New York’unda geçiyor. Bütün hikaye baştan sonra tam tersi hikaye flaskback olarak ilerliyor. Burt bir zamanlar askerlere yardım eden bir doktorken, Harold ise prestijli bir avukattır.

        Film sizi ilginç bir zaman tüneline sokarken, ikili bir gün ABD generalinin kızının ölümüne tanıklık eder. Kendilerine de cinayet suçu verilir. İki asker suçlu olmadıkları kanıtlamak için başka bir General olan Gil Dillenbeck adlı karakterle karşımıza çıkan Robert De Niro’dan yardım ister.