Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ego'nun Tuncay'ı Ahmet Kayakesen’in eski sevgilisi bakın kimmiş! İlişki ihanet yüzünden bitmiş! - Magazin haberleri
        1

        Son olarak Mükemmel Eşleşme projesiyle izleyici karşısına çıkan Ahmet Kayakesen, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Erkeklere Güven Olmaz Ego adlı diziyle seyircisine geri döndü.

        2

        Dizide karısını aldatan bir erkeği canlandıran Kayakesen, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da gündeme geldi. Ünlü ismin eski aşkının da ünlü bir oyuncu olduğu ve ilişkilerinin bir ihanet iddiası yüzünden bittiği ortaya çıktı.

        3

        EGO’da Tuncay Koraslan karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen’in geçmişi gündem oldu. Ünlü oyuncunun eski sevgilisinin, yüzünü tırmaladığı ortaya çıktı.

        4

        İşte Ahmet Kayakesen ve eski aşkı Burcu Binici...

        5

        Ahmet Kayakesen, Kertenkele dizisinde rol aldığı dönemlerde şimdilerde rapçi Tankut Manas ile boşanma aşamasında olan. Burcu Binici ile aşk yaşıyordu.

        6

        Burcu Binici, evlilik hazırlıkları yaptığı sırada aynı evde yaşadığı sevgilisi Ahmet Kayakesen’in WhatsApp mesajlarını karıştırmış ve Kertenkele dizisindeki rol arkadaşı Yazmeen Baker ile olan mesajlarını yakalamış.

        7

        Aldatıldığını öğrenen Burcu Binici iddialara göre Ahmet Kayakesen’in yüzünü tırmalamış ve ilişkisini sonlandırmış.

        8

        Burcu Binici, Kayakesen için “Aynı evde yaşıyorduk. Son bir aydır set saatleri sürekli uzuyordu. Değişik, gizemli hareketler sergiliyordu. Şüphelendim, WhatsApp’ına girdim. Meğer o kadınla otel odalarında buluşuyormuş.” açıklaması yapmıştı.

        9

        Burcu Binici, ilişkisini noktaladığını sosyal medya hesabından da şu şekilde duyurmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ