Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ekin Türkmen: Evlilik bana göre değil - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Ekin Türkmen, Bebek'teydi. Bir süredir ekranlardan uzak olan Türkmen, "Son birkaç yıldır daha az çalışmayı tercih ettim ve bu durumdan çok mutluyum. 18 yaşımdan beri setlerdeyim, kendimi çok yorgun hissediyorum ve bu beni çok yıprattı. Şimdi kick boksa gidiyorum keyfimce kendime zaman ayırabiliyorum" ifadelerini kullandı.

        2

        "KIZ ÖĞRENCİ YURDUM VAR"

        "Oyunculuk yaparken, yatırım yapabildiniz mi?" şeklinde gelen soru üzerine ise Türkmen, "Benim İzmir’de kız öğrenci yurdum var. 6 yıldır devam ediyor. Bizim aile şirketimiz gibi bir şey diyebilirim. Öğrencilerin sorumluluğunu almak zor bir iş. Oradan gelen kazanç benim rahatça geçimimi sağlıyor" dedi.

        3

        "EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

        Okan Can Yantır ile birlikteliği sorulan Ekin Türkmen, “İlişkimiz güzel bir şekilde devam ediyor” dedi. "Evliliğe bakış açınız nasıl?" sorusuna da yanıt veren oyuncu, "Ben evliliği düşünen birisi değilim. Bana göre değil. Aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor. Eve ailesinden birisi gelse bile belli bir süreden sonra insan yalnızlık istiyor. Belli bir süreden sonra tahammül bile edemiyor insan." şeklinde sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ