Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Tüketici hakları Turkcell Grup Global İletişim Turkcell Superonline - İş-Yaşam Haberleri

        Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, ''Global İletişim'i de bünyemize katarak, kurumsal müşterilerimize en yeni iletişim teknolojilerini sunmaya, hayatlarını kolaylaştırmaya, yaşamlarına ve iş yapış şekillerine değer katmaya devam ediyoruz'' dedi.

        Erkan, Turkcell Grup tarafından satın alınan Global İletişim'in Turkcell Superonline ile devir yoluyla birleşerek Turkcell Superonline markası altında hizmet verecek olmasına ilişkin yaptığı açıklamada, 4 yıl önce başladıkları yatırımlarla dünya ile aynı anda Türkiye'de fiber çağını başlattıklarını hatırlattı.

        Murat Erkan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

        ''Biz Bulut Bilişimi, Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi piramidine benzetiyoruz. Piramidin en altındaki yaşam için zorunlu ihtiyaçları çok hızlı internet ile eşleştiriyoruz. Bulut'un olmazsa olmazı, hem sabitte hem de mobilde kaliteli bir genişbant altyapısıdır. Turkcell Grup olarak sabitte fiber ve mobilde 3G ile çok önemli bir yetkinliğe ve güce sahibiz. Bu yetkinliğimizi veri merkezi ve bilgi teknolojileri yetenekleri ile de pekiştirerek ikili değil, üçlü oyunu sunuyor, kurumsal müşterilerimizin altyapı ihtiyaçlarının yanında IT ve teknoloji gereksinimlerine de cevap veriyoruz. 2008 yılında Tellcom adıyla hizmet verirken Sabancı Telekom'un altyapısını devralarak kurumsal segmentteki varlığımızı daha da güçlendirmiştik. 2009 yılındaki Tellcom-Superonline birleşmesi ile altyapı tarafındaki gücümüze Superonline markasını ekledik. Bugün, Global İletişim'i de bünyemize katarak, kurumsal müşterilerimize en yeni iletişim teknolojilerini sunmaya, hayatlarını kolaylaştırmaya, yaşamlarına ve iş yapış şekillerine değer katmaya devam ediyoruz.''

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ