Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Dudak uçuklatan kriz - Makro Ekonomi Haberleri

        Bussiness World Workshops kapsamında yapılan kişisel gelişim paneline katılan Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan'ın dinleyicilere anlattıkları herkesi şok etti. Akdoğan sözlerine dudağındaki uçuğu göstererek, başladı ve "Bakın bu kriz dudağımı bile uçuklattı" dedi.

        Türk iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren İstanbul Sheraton Maslakoteldeki kişisel gelişim panelinin ilginç diyaloglara sahne olduğu ortaya çıktı.

        Moderatörlüğünü Kişisel Gelişim Uzmanı Mumin Sekman'ın yaptığı panelin katılımcıları arasında Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, AirTies Genel Müdürü Hakan Koçer, Ericsson Türkiye ve İsrail Genel Müdürü Yiğit Kulabaş ve Prof. Dr. Bengi Semerci yer aldı. 16 Ekim'de gerçekleşen panelin en renkli konuşmacısı ise Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğanoldu. Krizin Türkiye'den net bir şekilde hissedilmediğini anlatan Akdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bundan bir kaç hafta önce tatil için Amerika'ya gittim. Ancak krizin yüzünü daha ülkeye iner inmez gördüm. Her yerde panik havası ve kuyruklar vardı. İnsanlar paralarını kaybetmişler. İlk uçakla İstanbul'a dönüp, paramı özel bankadan çekip devlete ait bir bankaya yatırdım, içim rahat etti. Bu süreçte de tatilde değil işimin başımda olmaya karar verdim. Ama ABD'deki krizi görünce dudağım da uçukladı."

        BAYMAK'I BATMAKTAN KURTARDI PATRONU OLDU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ