Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elizabeth Hurley: Bir ömür boyu yetecek kadar partiye katıldım - Magazin haberleri
        1

        İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley (56), hakkında bilinmeyenleri anlattı. Samimi açıklamalarda bulunan Hurley, pandemi sürecinde ömür boyu yetecek kadar partiye katıldığını ve evde ailesiyle çok daha mutlu olduğunu ifade etti.

        2

        "SAVAŞ YA DA KAÇ' MODUNDAYIM"

        Konuyla ilgili konuşan Elizabeth Hurley, "Pandemi kapanmalarının üzerimde derin etkisi oldu. 30 yıldır 'Savaş ya da kaç' modunda olduğumu fark ettim. Haftada birkaç kez uçmak, durmadan eşya toplamak, hokkabazlık yapmak gibi monoton işler yerine içgüdülerimin ne söylediğini hatırlamak için zaman buldum." ifadelerini kullandı.

        3

        "YENİDEN BAŞLATTI"

        Aniden durmanın kendisini yeniden başlattığını belirten Hurley, artık evde oturup yazmakla ve bahçeyle uğraşabileceğini söyledi.

        4

        ELEŞTİRİLERE YANIT VERMİŞTİ

        Öte yandan Elizabeth Hurley'in iddialı fotoğraflarını Steve Bing ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Damian'e çektirdiği öne sürülmüş ve bu yüzden eleştirilere maruz kalmıştı.

        Ardından eleştirilere yanıt veren oyuncu, konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

        5

        "O FOTOĞRAFLARI ANNEM ÇEKTİ"

        Elizabeth Hurley, o pozlarının oğlu Damian tarafından değil, 80 yaşındaki annesi Angela Mary Hurley tarafından çekildiğini açıklamıştı. Hurley, ayrıca bu açıklamasının eleştirilerde bulunan zihinleri rahatlatıp, rahatlatmayacağından tamamıyla emin olmadığını da belirtmişti.

        6

        TEPKİ TOPLAMIŞTI

        Hurley, daha önce Instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarının bazılarını oğlu Damien'e çektirdiğini söylemiş ve bu yüzden tepki toplamıştı. Bazı kişiler yetişme çağındaki bir çocuğun, bu tür pozlar çekmesine karşı çıkmıştı.

        Hurley'in paylaşımları İngiltere'de pek çok programa konu oluyor ve eleştiri topluyor.

        7

        "BUNDA TARTIŞILACAK BİR DURUM YOK"

        Ünlü isim, bikini ve mayolarla yaptığı paylaşımları eleştirenlere de, "Ben bikini ve mayo tasarlıyorum. Kendi tasarımlarımı da kendim tanıtıyorum. Bunda tartışılacak bir durum yok." diye cevap vermişti.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ