Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elizabeth Hurley'den Steve Bing paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Eski İngiliz manken Elizabeth Hurley, eski eşi Steve Bing ile yer aldığı kareleri Instagram hesabından yayınlayarak Bing'e veda etti.

        2

        Hurley, oğlu Damian'ın babası Bing'in Los Angeles'taki evinde intihar etmesinin ardından, inanılmaz şekilde üzgün olduğunu dile getirdi.

        3

        "BU KORKUNÇ BİR SON"

        55 yaşındaki eski manken, "Steve artık bizimle birlikte değil" diyerek, "Bu korkunç bir son" ifadelerini kullandı. Eski eşi ile mutlu zamanlar yaşadıklarını belirten Hurley, Bing ile zor zamanlar geçirdiklerini de yazdı.

        4

        Eski eşinden 'Tatlı ve kibar' adam diye bahseden Elizabeth Hurley, Steve Bing ile güzel hatıralarının olduğunu belirtti.

        5

        Geçen yıl Bing ile aralarının düzeldiğini ve yeniden yakınlaştıklarını da söyleyen Hurley, son olarak oğulları Damian'ın 18'inci doğum gününde konuştuklarını vurguladı.

        6

        İngiliz manken, yazısını "Bu yıkıcı bir haber. Herkese sevgi dolu mesajları için teşekkür ederim" diye bitirdi.

        7

        Elizabeth Hurley ile Steve Bing'in evliliğinden dünyaya gelen oğlu Damian da, sosyal medya hesabından kendisine destek olan herkese kalbinin derinliklerinden teşekkür ettiğini yazdı.

        8

        Bing, Damian'ın babası olduğunu ilk başlarda kabul etmemiş ancak DNA testi yaptırdıktan sonra oğlu olduğu ortaya çıkmıştı.

        9

        MİRASTAN PAY ALACAK

        Geçen yıl Steve Bing'in babası, Damian ve üvey kadeşi Kira'nın mirasçılar arasında yer almamasını istemiş fakat mahkeme, Damian ve Bing'in eski tenisçi Lisa Bonder'dan dünyaya gelen kızı Kira'nın mirasçılar arasında yer alması gerektiğine karar vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ