Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emilia Clarke flört uygulamasına kayıt oldu - Magazin haberleri
        1

        Game of Thrones'ta canlandırdığı 'Daenerys Targaryen' karakteriyle tüm dünyada büyük bir şöhrete kavuşan Emilia Clarke, aşkı arıyor. 34 yaşındaki İngiliz oyuncu, ünlülerin flört bulma uygulaması olarak bilinen Raya’da kişisel profil açtı.

        2

        "Zenginler" ve "ünlüler" için seçkin bir uygulama olarak bilinen Raya’ya üye olabilmek için başvuru sahiplerinin komite tarafından onaylanması gerekiyor.

        Londra'da yaşayan Clarke, geçen yaz film yapımcısı Tom Turner ile birlikteydi, ancak şimdi yalnız olduğu biliniyor. The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, “Flört bulmak karantinadayken zordu ama bazı arkadaşlar Emilia'yı Raya'ya girmeye ikna etti. O da bir göz atmayı kabul etti" dedi.

        3

        Bir başka kaynak da Clarke’ın, umduğunu bulamadığı gerekçesiyle profilini sildiğini iddia etti.

        Clarke, 2018 yılında yönetmen Charlie McDowell ile ilişkiye başlamış, bir yıl sonra ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun aşk defterinde bugüne kadar James Franco ve Seth MacFarlane de yer aldı.

        4

        SHARON STONE DA ÇÖPÇATANLIK SİTESİNE GİRMİŞTİ

        61 yaşındaki ABD'li oyuncu Sharon Stone da çöpçatanlık uygulamaları ile tanıştığını açıklamıştı. Stone, uygulama sayesinde gerçek hayatta hiç tanışmadığı erkeklerle konuştuğunu söyleyerek "Şu anda bir havacılık mühendisiyle sohbet ediyorum. Bu yaşlarda bekarsanız bunun genelde bir sebebi vardır. Orada kendimi önemsiyorum" itirafında bulunmuştu.

        5

        Açtığı hesabın sahte olduğu yönünde birçok kullanıcının şikayetçi olması üzerine Bumble adlı uygulamanın yetkilileri, Stone’un hesabını askıya almıştı.

        Stone, "Bazı kullanıcılar benim orada olmamın mümkün olmayacağını belirterek hesabımı şikayet etmiş. Beni dışlıyor musunuz? Beni kovandan atmayın" ifadelerini kullanmıştı.

        Bumble yaptığı açıklamada Stone'un hesabındaki engeli kaldırdıklarını ve Bumble’a geri dönebileceğini belirtti. Bumble'ın Yayın Yönetmeni Clare O'Connor "Bize güvenin, ‘kesinlikle’ kovanda olmanızı istiyoruz" demişti.

        6

        Stone, iki kez evlenip boşandı. İlk eşi TV yapımcısı Michael Greenburg, ikinci eşi ise gazeteci Phil Bronstein'di.

        Bronstein ile evliyken evlat edindiği oğlu Roan şimdi 19 yaşında. Stone daha sonra Laird (14) ve Quinn (13) adlı iki çocuğu daha evlat edindi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ