Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic oğlu Yavuz ile tatilde! - Magazin Haberleri
        1

        Emina Jahovic ile Mustafa Sandal, 10 yıllık evliliklerini 2018'de noktalamıştı. İki aylık nafakasını alamadığı için Mustafa Sandal'ın evine icra memurlarını gönderen Jahovic'in bu hamlesi Sandal'ı kızdırmış ve ünlü şarkıcı da eski eşine her ay ödediği 15 bin TL'lik nafakanın iptali için dava açmıştı.

        2

        Ardından Jahovic de, "Sandal’ın tüm mal varlığını annesinin üzerine geçirdiği" iddia etmişti. Boşanmalarına rağmen aralarındaki gerilim süren eski eşlerden Jahovic, önceki gün Bodrum'da görüntülendi.

        3

        YAVUZ İLE BODRUM'DA

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı, yaz sezonunu Sandal ile evliliğinden dünyaya gelen küçük oğlu Yavuz ile açtı. Anne-oğul önceki gün konakladıkları otelin plajında objektiflere yansıdı.

        4

        Telefonu elinden düşürmeyen ve sık sık telefon görüşmeleri yapan Jahovic, daha sonra güneş kremini sürüp güneşli havanın tadını çıkardı.

        5

        Annesine tatilinde eşlik eden Yavuz ise önce yüzdü, ardından da plajda oynadı. Yavuz denizden çıktıktan sonra Emina Jahovic, oğlunu hemen havluyla kurulamayı ihmal etmedi.

        6

        "ANI YAŞAMAK"

        Oğlu Yavuz'la keyifli anlarını yaklaşık 630 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından da paylaşan ünlü şarkıcı, çektiği fotoğrafa; "Anı yaşamak" notunu düştü.

        7

        Jahovic, bu fotoğrafını da hayranlarının beğenisine sundu.

        8

        "ÇOCUKLARIM VAR ÜLKEME DÖNEMEM"

        Emina Jahovic, "Türkiye'de neden şarkıcılık yapmıyorsun?" sorusuna, "Ben aslında besteci ve söz yazarıyım. Sahnede ve çok göz önünde olmayı sevmiyorum." yanıtını vermişti.

        İstanbul'u çok sevdiğini belirten Jahovic, "Boşnak bir insanım. Kültürlerimiz birbirine çok yakın. Çocuklarım Türk, burada eğitim görüyorlar ve hayatları burada olduğu için ülkeme dönemem" demişti.

        9

        "EVLİLİK DÜŞÜNCEM YOK"

        Jahovic, "Bir daha evlenir misin?" sorusuna ise, "Öyle bir düşüncem yok ama hayat ne getirir bilemeyiz. Kesin bir şey diyemem." cevabını vermişti.

        10

        Sandal ve Jahovic'in, 10 yıl süren evliliğinden Yaman ve Yavuz adında iki çocukları dünyaya gelmişti.

        11

        ESKİ EŞİ EVLENDİ

        Ünlü popçu Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, İtalya'da dünya evine girdi. Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikah masasına oturan çift, 11 Haziran’da Marmaris’te düğün yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ