Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel açıklaması: 'Örnek çift' demeyelim - magazin haberleri
        1

        16 Aralık'ta gerçekleşecek organizasyonla 20. sanat yılını kutlayacak olan Emre Altuğ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        Son derece heyecanlı olduğunun ve zaman yaklaştıkça heyecanının daha da arttığının altını çizen başarılı sanatçı, şunları söyledi:

        3

        "BU BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

        İbret-i Alem'in üzerinden dolu dolu yirmi yıl geçmiş. Geriye dönüp baktığımda bir sürü duygu bıraktığımı görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Yirminci yıla ellinci yıl gibi hazırlandık. O gece geçip giden yirmi yılı anlatırken bazı anlara benimle birlikte eşlik edecek isimler de olacak.

        4

        Bana türküleri sevdiren sevgili sınıf arkadaşım Olgun Şimşek, hayatımda yeri çok ayrı olan Levent Yüksel, yine bir başka sınıf arkadaşım Türkiye'nin en önemli operacılarından ve tenorlarından biri olan Efe Kışlalı, ellinci sanat yılında aynı sahneyi paylaştığım Selami Şahin...

        5

        'SILA' MÜJDESİ

        Altuğ, ayrıca hayranlarına müjdeyi de verdi. Gecede aynı sahneyi paylaşacağı sanatçılar arasında Sıla'nın da yer alacağını dile getiren Altuğ, şu ifadeleri kullandı:

        6

        "BİRÇOK HEYECANI O GECE AYNI ANDA YAŞAYACAĞIM"

        Bana bir şarkı yaptı. O şarkıyı ilk kez o gece birlikte sesledireceğiz. Daha sonra da şarkının kaydını müzikseverlerin beğenisine sunacağız. Dolayısıyla birçok heyecanı o gece aynı anda yaşayacağım. Yeni şarkımın kalplere dokunacak muazzam bir şarkı olduğunu düşünüyorum ve sizin aracılığınızla Sıla'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.

        7

        Şarkıcı, eski eşi Çağla Şıkel ve çocuklarının da yirmici sanat yılı kutlamalarında kendisini yalnız bırakmayacağını söyledi.

        8

        "ÖRNEK ÇİFT" DÜZELTMESİ

        Altuğ, Çağla Şıkel ile ayrıldıktan sonra örnek bir çift olarak hayatlarına devam ettiklerini söyleyen muhabirin sözlerini, "Örnek çift' demeyelim de 'örnek anne-baba' dersek daha doğru olur" ifadeleriyle düzeltti.

        9

        "ÖZEL BİR ÇABA SARF ETMEDİK"

        Emre Altuğ, "Örnek olmak için özel bir çaba sarf etmedik. Sadece çocuklarımız öncelikli oldu bizim için. İnsanlar ayrıldıktan sonra görüşmek ya da arkadaş olmak zorunda değillerdir. Lakin çocuklar olduğu sürece bazı şeyler yürümek zorunda. Biz de bunu becerebildik. Ne mutlu bize" diyerek röportajı noktaladı.

        10

        Manken Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 7 yıllık evliliklerini oğulları Uzay ve Kuzey’e rağmen 2015 yılında noktalamıştı.

        11

        Çiftin ayrılığa rağmen dostlukları devam ediyor. İkili, sık sık çocuklarıyla birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

        12

        Şıkel, aşk hayatı ve eski eşi Emre Altuğ ile ilgili geçtiğimiz günlerde şu açıklamaları yapmıştı:

        13

        "TEK BAŞIMA DA İYİYİM"

        Hayatla ilgili çok fazla endişe ve korkum yok. Tek başıma da iyiyim, keyifliyim.

        14

        'Kapımı aşka kapattım' demek istemiyorum. Aşk, zamanı gelince kapıyı çalar.

        15

        "NEFRET EDEREK AYRILMADIM"

        Çocuklarımın babası Emre Altuğ'dan nefret ederek ayrılmadım. Hayatımıza arkadaş olarak, iyi anne-baba olarak devam ediyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ