Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Enes Batur, amcasına küfür ettiği videoyu paylaştı! Tepkiler gecikmedi... Enes Batur kimdir?

        Sosyal medya fenomeni Enes Batur, paylaştığı son video ile takipçilerinin tepkisini çekti. En son “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” isminde çektiği filmle gündeme gelen Enes Batur, amcası Murat Sungurtekin’e küfür ederek aşağıladığı bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Gizli çekilen videoda Batur’un amcasına, “Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından karın güzel olur, 200-300 kilo olmaz. Salak salak hareket etme. Sen adam mısın? Adana’da neydin, ne oldun?” gibi sözler sarf ettiği duyuluyor. Batur’un amcasının bu sözler üzerine oldukça sinirlendiği görülüyor. Videonun sonunda Batur, şaka yaptığını söylüyor ama amcasının gözlerinin dolduğu görülüyor.

        ENES BATUR'A BÜYÜK TEPKİ

        Enes Batur'un paylaştığı bu video başta takipçileri olmak üzere pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Enes Batur tepkilerin ardından videoyu sildi.

        ENES BATUR KİDMİR?

        Enes Batur Sungurtekin 9 Nisan 1998'de dünyaya geldi. YouTube'da paylaştığı videolar ile tanındı. 2017'de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü kendisine verildi; ancak daha sonra geri alındı. 2018'de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü'nü kazandı. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ