Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Enis Arıkan itiraf etti: Her yerimde estetik var - Magazin Haberleri
        1

        Sosyal medya hesaplarından Ezgi Mola ve annesiyle birlikte yaptıkları paylaşımlarla gündeme gelen oyuncu Enis Arıkan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan Arıkan, samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        "Ben mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil" ifadelerini kullanan Arıkan, şu açıklamaları yaptı:

        3

        Ezgi Mola ile konservatuvarda sınıf arkadaşıydık. Ben piyasaya onlardan daha geç girdim.

        4

        "BEN MUTLU OLDUKTAN SONRA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL"

        Tiyatrocu arkadaşlarım sosyal medyada ilerleyince büyük tepki verdi. Hala tiyatroya devam ediyorum ama sosyal medyada eğleniyorum. Ben yine sanatımı yapacağım. Ben mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil.

        5

        "DOĞAL OLMAYA BAŞLAYINCA DEPRESYONDAN ÇIKTIM"

        Yaşım ilerledikçe işlerden kaynaklı depresyona girmeye başladım. Oyuncu kalıplarından çıktığımda ve doğal olup eğlenmeye başladığımda depresyondan çıktım.

        6

        Babam varlıklı bir adamdı. Sonra her şeyini kaybetti ve kalp krizinden vefat etti. Ablam, annem ve ben 'Hayatta kalacağız' dedik. Hep beraber bugünlere geldik.

        7

        "İLK KAZANCIMLA BABAMDAN KALAN BORÇLARI ÖDEDİM"

        İlk konservatuvarı bitirdiğimde reklam filminde rol almıştım. İlk kazancımla babamdan kalan borçları ödedim. O borçları bitirmem yıllar yıllar sürdü ama babamın canı sağ olsun.

        8

        Hayatta artık hiçbir şeyi düşünmüyorum. Ezgi ile birlikte ağlıyoruz ama sosyal medyada story paylaşıp gülüp, eğlenmeye devam ediyoruz.

        9

        "ULAŞILABİLİR OLMAK BENCE DAHA GERÇEKÇİ"

        Devir değişti. Ben ünlü isimlerin daha ulaşılabilir olmasının daha sempatik, daha tatlı ve daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum.

        10

        "SAMİMİ OLMAYAN REKLAMLARDA ANNEMİN YER ALMASINI İSTEMİYORUM"

        Annemle ilgili çok fazla iş teklifi alıyorum ama oynatmıyorum, izin vermiyorum. Küçük reklam filmleri çekiyoruz ama samimi olmayan şeylerde annemin yer almasını istemiyorum.

        11

        "HER YERİMDE ESTETİK VAR"

        Her yerimde estetik var, minik minik yaptırıyorum. Botoks değil, ışık dolgusu yaptırdım.

        12

        Saçlarım vardı ama azdı. Sonra saç ektirdim. Daha sonra dizi için saçıma protez taktılar ve bir daha kendi saçımı kullanmak istemedim.

        13

        Takıntılı bir adam olduğum için denize asla girmiyorum. Göbeğim görünecek diye yıllarca denize girmedim. O benim deliliğim, çok takıntılıyım.

        14

        3 senede bir biriyle tartışırım.

        15

        "EZGİ HER ŞEYİN ÜSTESİNDE GELEBİLEN BİR KADIN"

        Ezgi ile Mustafa inşallah eğlenir, mutlu oluruz. Ezgi her şeyin üstesinden gelebilen bir kadındır, ben ondan çok şey öğrendim. Konservatuvarda da böyleydi. Çok akıllı ve tatlı bir kadındır Ezgi.