Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Erşan Kuneri kimdir, gerçekte kim ve böyle birisi var mı? Erşan Kuneri dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?
        1

        Netflix dijital platformunda yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin konusu ve oyuncuları diziyi izlemek isteyenler tarafından en çok araştırılan sorular oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla izleyenlerin dikkatini çeken Erşan Kuneri internet üzerinde en çok aranan diziler arasında yer aldı. Erşan Kuneri karakteri ilk olarak 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A. filminde karşımıza çıkmıştı. Peki Erşan Kuneri kimdir, gerçekte var mı? Erşan Kuneri dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte Erşan Kuneri hakkında merak edilen soruların yanıtı...

        2

        ERŞAN KUNERİ KİMDİR, GERÇEK KİŞİ Mİ?

        Erşan Kuneri, gerçek bir kişi değildir. Erşan Kuneri karakteri, Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminde de yer alan kurgusal bir karakterdir. Dizide, Erşan Kuneri karakteri erotik film yapımcısı ve yönetmeni olarak anlatılmaktadır.

        3

        ERŞAN KUNERİ KONUSU NEDİR?

        Dizide, Cem Yılmaz'ın sevilen filmleri G.O.R.A ve Arif V 216'da boy gösteren Erşan Kuneri karakterinin; 1975-1978 yılları arasındaki sinema serüveni anlatılacak.