Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’un Tekman ilçesinde mahallede yaşanan su sıkıntısı ESKİ ekiplerinin zorlu mücadelesi sonucu giderildi

        Edinilen bilgiye Tekman Şahvelat mezrasında uzun zamandır su sıkıntısı yaşanıyordu. Ancak ESKİ Tekman şubesi uzun uğraşlar sonucu kar altında yol alan su patlağını tespit ederek arızayı giderdi.

        Tekman ESKİ sorumlusu Yakup Karakoç ve ekibi yaklaşık iki gün yaptığı çalışmalara sonucu arızayı giderdiler. İlçeye yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta olan palandöken dağı eteğinde 2 bin 600 rakım ile yaşam mücadelesi veren Şahvelat sakinleri suya kavuşma mutluluğunu yaşadı.

        Mahalle sakinleri ‘Yaklaşık 2 aydır su sıkıntısını çekiyorduk yoğun kar yağışı nedeni ile bir türlü ulaşım sağlanamıyordu ancak havaların ısınması ile ESKİ ekibi gelip arıza yerini tespit etti arızayı giderdiler. Allah devletimize zeval vermesin. Emeği geçenlerden Allah razı olsun’ diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler