Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşini balyozla öldürmüştü! Kan donduran vahşette şaşırtan istek!

        Çorum'da, geçen yıl nisan ayında Çöplü Mahallesi'nde, 4 çocuklu Ali (66)-Hanife (64) Bicil çifti evlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüdüğü sırada Ali Bicil, eşini, balyozla başına vurarak öldürdü. Daha sonra polis merkezine giderek, teslim oldu. Tutuklanan koca hakkında 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Çorum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

        "BİN PİŞMANIM, KEŞKE OLMASAYDI"

        DHA'daki habere göre Bicil'in yargılanmasına Çorum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya, tutuklu sanığın avukatı ile 4 çocuğu katıldı. Bicil, "Bin pişmanım keşke böyle olmasaydı" dedi.

        YAYIN YASAĞI İSTELER

        Daha önceki duruşmada, babalarının cinnet getirerek, annelerini öldürdüğünü savunan 4 kardeş, verilecek kararla babalarının topluma yeniden kazandırılmasını istedi. Ayrıca ölen annelerini ve tutuklu yargılanan babalarını çok sevdiklerini, davanın kamuoyuna yansıması nedeniyle ailelerinde olumsuzluklar yaşandığını ifade ederek, dosyaya yayın yasağı getirilmesini talep etti. Mahkeme heyeti ise talebi reddetti.

        AKLİ DENGE RAPORU BEKLENECEK

        Mahkeme, tutuklu sanık Ali Bicil'in akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti amacıyla Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden gelecek raporun beklenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ