Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Resim Ezgi Güneştekin'den ilk sergi: 'How U Feel?'

        Eserlerinde renkleri, metinleri, imgeleri kullanan ve işlerinde asi bir direnişi, kültürel normlara başkaldırıyı ve bireysel özgürlüğü amaç edinen Ezgi Güneştekin’in ilk kişisel sergisi 'How U Feel?” sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

        Ekspresyonist sanatçının eserleri, varoluşun karmaşıklığını ve insanın iç çatışmalarını vurgulayarak insanları düşünmeye ve hissetmeye çağırıyor. “Nasıl hissediyorsun?” sorusuyla eserlerinde izleyicinin iç dünyasına dokunmayı amaçlayan Güneştekin, canlı ve dinamik renkleriyle izleyicinin duygusal boşluğunu dolduruyor. Yenilikçi ve cesur tavrıyla dikkat çeken Ezgi Güneştekin, kendini asla bir tuvalin sınırları içine hapsetmiyor. Eserlerinde sıradanın ötesine geçen, duyguların derinliklerine inen ve ruhun barındırdığı karmaşık duyguları ifade eden sanatçı, zamanın her anında yeni bir şey söylemeyip kendi özgün dilini inşa ediyor.

        Ezgi Güneştekin'in tuvalleri; durmanızı, vakit geçirmenizi, yaklaşmanızı, sıradan bakma alışkanlıklarınızdan kurtulmanızı, malzemeye, ölçeğe, mekâna, yüzeye eşi benzeri görülmemiş bir şekilde dikkat etmenizi gerektiriyor. İzleyicisini daha derin düşünmeye teşvik eden sanatçının 'How U Feel?' isimli sergisi, 24 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında DG Art Projects’te sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ