Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in oğlu Karan Özçivit 3 yaşında! - Magazin Haberleri
        1

        9 yıl önce 'Çalıkuşu' dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen (35) ile Burak Özçivit (37), ilişkilerini 2017'de nikah masasına taşımıştı. Oyuncu çift, 2019 yılında da çocukları Karan'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

        2

        KARAN 3 YAŞINDA

        Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikilinin oğulları Karan, 3 yaşına bastı. Çift, çocuklarının doğum günü için temalı bir parti düzenledi. Özçivit ile Evcen, aileleri ve arkadaşlarının katıldığı kutlamadan fotoğrafları da Instagram'dan yayınlamayı ihmal etmedi. İkili, partide Karan ile birlikte objektif karşısına geçerek, mutluluk pozları verdi.

        3

        "CANIM OĞLUM!"

        Fahriye Evcen, eşi ve oğlu ile birlikte çekilen bu fotoğrafını, "Canım oğlum.. İyi ki doğdun!" ifadeleriyle yayınladı.

        4

        "İYİ Kİ DOĞDUN ASLANIM"

        Burak Özçivit ise sosyal medya hesabından paylaştığı karelere, "İyi ki doğdun aslanım!" sözlerini not düştü. Çiftin paylaşımları takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        5

        "SAĞLIKLI NİCE SENELERİMİZ OLSUN"

        Ünlü çift, geçtiğimiz sene oğulları Karan'ın 2 yaş gününde de kamera karşısına geçmişti. Özçivit, "Sağlıklı, huzurlu nice senelerimiz olsun adamım..." derken, Evcen ise, "Hep gülerek, sımsıkı sarılarak, neşeyle dolu yıllarımız olsun... İyi ki doğdun canım oğlum." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Öte yandan Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." demişti.

        7

        "HASSASLAŞTIM"

        Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım." sözleriyle anlatmıştı.

        8

        "BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

        Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "KARAN TEK BAŞINA OYNAYACAK!"

        Özçivit de oğulları Karan için gelen reklam tekliflerini soran muhabirlere, "Tek başına oynayacak. Öyle bir düşüncemiz var" şeklinde espri yapmıştı.

        "BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ"

        Evcen, "Böyle bir şey düşünmüyoruz." açıklaması yaparak, reklam haberlerine son noktayı koymuştu.

        10

        "YORUMLARA BAKMIYORUZ"

        "Instagram paylaşımlarınıza gelen bazı kötü yorumlar sizi etkiliyor mu?" sorusuna da yanıt veren ikili, "Canımız nasıl istiyorsa onu paylaşıyoruz, yorumlara bakmıyoruz." açıklamasını yapmıştı.

        11

        Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit

        12

        Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ