Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de 2 haftalık kritik periyot - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'in 21. haftasını deplasmanda Kayserispor'a mağlup olarak kapatan Fenerbahçe'de gözler oynanacak zorlu 4 maça çevrildi.

        2

        Bu sezon şampiyonluk yarışına daha ligin ilk yarısında, Türkiye Kupası'na ise devre arası başında Ümraniyespor'a elenerek havlu atan Sarı-Lacivertliler'de elde kalan tek hedef UEFA Avrupa Ligi...

        3

        Kanarya, salı günü Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Zenit'i Kadıköy'de konuk edecek.

        4

        Rus ekibi karşısında iyi bir sonuç alarak rövanşa avantajlı gitmek isteyen Fenerbahçe, taraftarının da gönlünü almayı hedefliyor.

        5

        Sonrasında cuma günü Atiker Konyaspor'u ağırlayacak olan Sarı-Lacivertliler, eski hocası Aykut Kocaman'ın takımı karşısında 3 puan arayacak.

        6

        Kanarya 21 Şubat Perşembe günü ise Zenit ile St. Petersburg'da kritik bir rövanşa çıkacak.

        7

        Ve ardından hafta sonu çok zorlu bir maç Sarı-Lacivertliler'i bekliyor olacak.

        8

        Vodafone Park'taki derbi mücadelesinde Beşiktaş karşısına çıkacak olan Fenerbahçe, buradan alacağı sonuçla ligdeki kaderine de yön verecek.

        9

        Kayserispor maçında alınan yenilgi sonrası hakem Alper Ulusoy'un kararları gündemdeki yerini korurken teknik direktör Ersun Yanal'ın oyuncularından bu karşılaşmayı bir kenara bırakıp önlerindeki 4 maça odaklanmalarını istediği öğrenildi.

        10

        Hem Avrupa'da yola devam etmek hem de ligde üst sıralara tırmanmaktan başka çareleri olmadığını öğrencilerine aktaran Yanal, bu periyotta alacakları iyi sonuçlarla camiada üzerinde yeniden toplanan kara bulutları dağıtmayı amaçlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ