Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL Fenerbahçe'de Birsel Vardarlı bıraktı! - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, basketbol kariyerini noktaladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamalar şu ifadeler kullanıldı:

        "Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın formasını 13 yıl boyunca gururla taşıyan, sadece parkedeki başarılarıyla değil duruşuyla da Fenerbahçeliliği en iyi şekilde temsil eden Kaptanımız Birsel Vardarlı Demirmen basketbol kariyerini sonlandırdı.

        Çubuklu formamız altında sayısız başarı yaşayan, rekorları gururla tarihimize kazıyan, her şeyden önemlisi Çubuklu formamızı her zaman ruhu ve aidiyetiyle taşıyan kaptanımıza, kulübümüze bugüne kadarki tüm hizmet ve katkıları için en derin teşekkürlerimizi iletiyoruz.

        Tüm branşlar göz önüne alındığında tarihimizde;

        En fazla resmi maça çıkan (675)

        En fazla Türkiye Şampiyonluğu yaşayan (10)

        En fazla kupa kazanan oyuncumuz olan (22)

        (10 Türkiye Şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası)

        Birsel Vardarlı’nın 7 numaralı forması, detayları daha sonra açıklanacak jübile maçı ile Fenerbahçe Ülker Arena Metro Enerji Salonu’na asılacak; Fenerbahçe için ortaya koyduğu emek, elde ettiği başarılar ve duruşuyla tüm sporcularımıza örnek olacaktır.

        Her şey için teşekkürler kaptan!"

        REKLAM

        DUYGUSAL VEDA MESAJI

        Birsel Vardarlı Demirmen, profesyonel kariyerini sonlandırmasının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı paylaştı.

        Demirmen, veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

        “Yolun sonuna geldim sanırım. Şu an çok duygusalım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Yaklaşık bir önce kazandığımız son şampiyonluğun ardından, gözlerim dolu dolu, bu kelimeler dökülmüştü ağzımdan. Profesyonel oyunculuk kariyerimi bitirme kararımı paylaştığım bugün de, hislerim tamamen aynı. 10 yaşında tanıştığım, ‘basketbol’, yaşantımın son 25 yılı boyuncu her gün hayatım, her şeyim oldu. Basketbol oynamasaydım, kendimi tamamen basketbola adamasaydım nerede olurdum, başka ne yapardım, hiçbir fikrim yok. Birey olmamda, kişiliğimi şekillendirmemde ailemin ardından en çok katkısı olan bu spor, hayatımdaki en büyük ilham kaynağı oldu. Ben de beni izleyen çocuklara biraz olsun ilham verebildiysem; ne mutlu bana ve tüm bu hislerimi, düşüncelerimi anlamlı kılan, beni basketbolla yoğuran Fenerbahçe Oynadığım 13 sezonun yedisinde kaptanlık yapma ayrıcalığını yaşadığım Fenerbahçe 675 kez formasını terleterek kulüp tarihinin tüm branşlarda en çok profesyonel maçı çıkma onurunu taşıdığım, takım arkadaşlarımla kaldırdığım 22 kupayla da bu sevinci en fazla yaşayan oyuncusu olma mutluluğuna eriştiğim Fenerbahçe Bu tarif edilemez gururu bana yaşatan Fenerbahçe camiasına ve desteklerini her zaman arkamda hissettiği büyük Fenerbahçe taraftarına minnettarlığım ömür boyu sürecek.

        REKLAM

        Uzun kariyer yolculuğumda benimle beraber yürüyen başta aileme, başkanlarıma, yöneticilerime, antrenörlerime, takım arkadaşlarıma ve tüm basketbol emekçilerine sonsuz teşekkürler Hoşça kalın!”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ