Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den SON DAKİKA transfer haberleri: Ghislain Konan heyecanı! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de forvet transferi için arayışlar sürüyor!

        2

        PESIC İÇİN RET

        Sarı-lacivertli ekibin kadrosuna katmak istediği Pesic için Karagümrük'ten açıklama geldi. İstanbul ekibi, Pesic'in kulüpte kalacağını duyurdu ve bu transfer ihtimali sona erdi.

        3

        MURIC MALLORCA'YA

        Listedeki bir diğer isim Vedat Muric ise Mallorca'ya gidiyor. Lazio'nun bonservisiyle ya da satış opsiyonuyla göndermek istediği Muric için en iyi teklif İspanyollardan geldi. Muric, Fenerbahçe'ye dönmek istese de Lazio'nun tavrı belirleyici oldu.

        4

        SEFEROVIC LİSTEDE

        Kanarya'nın listesine Benfica'nın golcüsü Haris Seferovic de girdi. İsviçreli oyuncu Portekiz ekibi tarafından satış listesine koyulurken sarı-lacivertliler oyuncuyu kiralamak için görüşmelere başladı.

        5

        Piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki oyuncu, 2017'den beri Benfica'da top koşturuyor. Bu sezon toplam 12 maça çıkan Seferovic, 5 gol ve 3 asistle oynadı.

        6

        BOUPENDZA BEKLENİYOR

        Listedeki diğer isimler ise Aaron Boupendza ve Tiquinho...

        7

        Gabon Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından Boupendza, Al-Arabi kulübüyle ayrılık görüşmelerine başladı. Boupendza, bonservisini alabilirse Fenerbahçe transfer için devreye girecek.

        8

        SON ÇARE TIQUINHO

        Listenin son sırasında alternatif olarak ise Tiquinho bulunuyor. Kanarya diğer isimlerde sonuca varılamazsa Brezilyalı oyuncuya imza attırılacak.

        9

        KONAN İMZAYA BEKLENİYOR

        Fenerbahçe hem Ghislain Konan hem de kulübü Reims ile anlaşmaya vardı.

        10

        Fildişi Sahilleri Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'na veda eden Konan'ın kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelerek Fenerbahçeli olması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ