Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri: İşte son durum gelişmeleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Önceki gün transfer müjdesi veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un işaret ettiği mevkilerin santrfor, sol bek, orta saha ve kanat forvet olduğu ifade edildi.

        2

        Helsinki maçı sonrası Başkan Ali Koç, "İnşallah hesabı kitabı doğru yapabilirsek dört transferimiz olacak" ifadelerini kullanmıştı.

        3

        Bu isimlerin bir forvet, bir sol kanat ve bir de orta saha oyuncusu olacağı, ayrıca bu transferler bittikten sonra da bir tane de kanat forvet alınacağı belirtildi.

        4

        Transferde imzaya en yakın isim Sead Kolasinac. Sol bekte forma giyen Boşnak oyuncu, Mesut Özil'in Arsenal'den yakın arkadaşı.

        5

        Sarı-lacivertli takımın bu transferde sona geldiği ve her an resmi açıklamanın yapılabileceği belirtildi.

        6

        Forvet pozisyonunda Alexander Sörloth listenin ilk sırasındaki yerini koruyor. Marsilya'nın da istediği oyuncu için görüşmeler sürüyor.

        7

        Sörloth'un dışında Lyon'un yıldızı Moussa Dembele için de girişimler devam ediyor. Kanarya forvet transferini önümüzdeki hafta sonuca bağlamak istiyor.

        8

        Ozan Tufan'la yollarını ayıran Kanarya, bir merkez orta saha almayı düşünüyor. Burada öne çıkan isimler Lille'den Xeka ve Arsenal'den Elneny.

        9

        Kanat forvet için ise Beijing Guoan'dan Bakambu ve Dortmund'dan Marius Wolf gündeme gelen oyuncular.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ